tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Galatasaray (http://www.tualimforum.com/galatasaray/)
-   -   Rijkaard, “Oynamak istiyorum” diyen Kewell’ı da 18’in dışında bıraktı... (http://www.tualimforum.com/galatasaray/44659-rijkaard-8220oynamak-istiyorum8221-diyen-kewell8217i-da-188217in-disinda-birakti.html)

Jaguar 27.04.10 09:01

Rijkaard, “Oynamak istiyorum” diyen Kewell’ı da 18’in dışında bıraktı...
 
Servet'in yeni takımı belli oluyor

http://www.yazete.com/pics/news/2604...64794318_2.jpgSavunmasını güçlendirmek isteyen takım milli oyuncuyu kadroya katmak istiyor.

Servet Çetin Beşiktaş yolunda
Galatasaray'ın milli stoperi Servet Çetin, Beşiktaş yolunda..

Teknik Direktör Frank Rijkaard'ın gelecek sezon için takımda düşünmediği hatta dün Ali Sami Yen Stadı'nda oynanan Bursaspor maçında 18 kişilik maç kadrosuna dahi almadığı Servet Çetin, sarı-kırmızılı takımın ezeli rakibi Beşiktaş'a gidiyor.

Sarı-kırmızılı kulüple olan sözleşmesini geçen yıl 2013’e kadar uzatan Servet’in, Frank Rijkaard tarafından ikinci plana itilmesinin ardından en büyük hayali olan Avrupa’ya gitmeyi istediği öğrenildi.

Hürriyet'in haberine göre, Beşiktaş, önümüzdeki sezona daha güçlü bir savunma hattı ile başlamak adına milli oyuncuyu kadroya katmak istiyor.

Bu transferde en büyük sorun Servet'in 2013 yılına kadar olan sözleşmesi. Siyah-beyazlı yönetim bu durumda Galatasaray ile anlaşmak üzere masaya oturacak. Eğer bir formül bulunamaz ise oyuncu Beşiktaş'ta kiralık olarak oynayacak.

Cim-Bom’a üç yıl önce Sivasspor’dan 500 bin dolara gelen Servet’in, kulübü para kazandırarak gitmeyi arzuladığı ve bonservisinin 3-4 milyon euro düzeyine çekilmesini beklediği ifade edildi. Milli oyuncunun bonservis bedeli 8.700.000 Euro.


http://www.yazete.com/pics/yenibb_1.gif Yolcular belli oldu

http://www.yazete.com/pics/news/2604...32044123_2.jpgRijkaard, “Oynamak istiyorum” diyen Kewell’ı da 18’in dışında bıraktı...

Kadroya alınmayan Servet ise maçı izlemek için dahi stada gitmedi...

Galatasaray’da artık bazı futbolcular için yolun sonu göründü!.. Bu özellikle de kaleci Leo Franco, Servet Çetin ve Harry Kewell için daha çok geçerlilik kazanmaya başladı...

Fenerbahçe karşılaşmasında yediği hatalı golden bu yana Sarı-Kırmızılı formaya hasret kalan Arjantinli kaleci Leo Franco, Bursaspor maçını tribünden takip etti. Leo Franco’nun kulübede boşalttığı yeri ise genç kaleci Ufuk Ceylan doldurdu. Öte yandan Rijkaard’ın bir süredir şans vermediği Servet Çetin ise ilk 18’e de alınmadı. Grip olduğu gerekçesiyle kendisine kadroda yer bulamayan Servet’in maçı izlemek için stada da gitmemesi, yıldızının bir türlü barışmadığı Hollandalı teknik adama karşı ‘tavır’ olarak yorumlandı.

KEWELL’A FORMA VERİLMEMESİ TUHAF KARŞILANDI

Bursaspor karşılaşması öncesi yaklaşık 4 aylık aradan sonra ilk defa takımla idmanlara başlayan ve teknik direktör Rijkaard’la yaptığı görüşmede forma giymek istediğini söyleyen Kewell’ın tribüne gönderilmesi tuhaf karşılandı. Mücadele öncesi “Bursa maçında oynamak istiyorum. Artık sakatlığımı atlattımve görev alabilirim” diyen Kewell’ın kadro dışında bırakılmasının sebebi, “Hem karşılaşma eksiği vardı hemde sürekli kazanan kadronun bozulmaması lazımdı” şeklinde açıklandı.

http://adtext.adnet.com.tr/counthigh...,25724,103695)






Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:10 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2