tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Galatasaray (http://www.tualimforum.com/galatasaray/)
-   -   Arda'yı ransfer ederim ama (http://www.tualimforum.com/galatasaray/44729-ardayi-ransfer-ederim-ama.html)

Jaguar 29.04.10 12:00

Arda'yı ransfer ederim ama
 
Arda'yı transfer ederim ama..

http://www.yazete.com/pics/news/2904...85985821_2.jpgVicente Del Bosque, Arda'yı nasıl transfer edeceğini söyledi.

Bir kulüp takımı çalıştırması halinde Arda Turan’ı almak istediğini belirten İspanyol hoca, Rijkaard’a zaman tanınması gerektiğini, Güiza’nın da Fenerbahçe’ye faydası olduğunu söyledi.

Türkiye’de yakından tanınan ve bir dönem Beşiktaş’ı da çalıştıran İspanya Milli Takımı Teknik Direktörü Vicente Del Bosque, bir kulüp takımı çalıştırması durumunda Arda Turan’ı transfer edeceğini söyledi. Radyospor’da bir programa katılan ve ilginç açıklamalar yapan İspanyol çalıştırıcı, Galatasaray ve Milli Takımın yıldızı Arda Turan’ın İspanya’da da başarılı olacağını dile getirdi. Deneyimli teknik adam Arda Turan’dan övgüyle bahsederek, bir kulüp takımı çalıştırsaydım Arda’yı almak isterdim şeklinde konuştu ve şöyle devam etti:

Kendini kanıtladı

“Arda, İspanya’da oynarsa kesinlikle başarılı olur. Bir ülkede bir futbolcu başarılı ise başka ülkede de başarılı olur. Arda, Türkiye’de bir yere geldi ama La Liga gibi üst düzey liglerde başarılı olamaz düşüncesine katılmıyorum. Ayrıca Valencia için Mehmet Topal’ı transfer etmek önemli. Valencia, Topal’ı renklerine katarsa çok önemli bir iş yapar.”

GUİZA ÇOK YETENEKLİ

Türkiye’de sürekli eleştirilen Güiza’yı değerlendiren Del Bosque, İspanyol golcünün Fenerbahçe’ye çok faydalı olduğunu söyledi. Tecrübeli teknik adam, “Ben bütün oyuncuların performansına bakıyorum. Sadece Güiza ile Negredo’yu karşılaştırmıyorum. Güiza, zaman zaman iyi ya da kötü günler yaşayabilir; ama kesinlikle çok yetenekli ve Fenerbahçe’ye faydalı oluyor. Bu yüzden milli takımımızın için önemli bir futbolcu. Negredo mu, Güiza mı gibi bir düşüncemiz yok. Milli Takım için pek çok oyuncuyu yakından takip ediyoruz. Güiza inandığım ve güvendiğim bir isim” dedi.

BİR GÜN DÖNERSEM BEŞİKTAŞ'A DÖNERİM

BİR gün Türkiye’ye hoca olarak dönmesi halinde bu takımın Beşiktaş olacağını söyleyen Bosque şöyle devam etti: “Türkiye’de sabır eksiği olduğunu düşünüyorum.

İbrahim’e güveniyordum

Beşiktaş’ta çalıştığım dönemde son 9 maçın yedisini kazandık, ikisinde berabere kaldık. Gelişim aşamasındayken, ayrılık kararı verildi. Sabır gerekiyordu. Ama tekrar Türkiye’ye dönmek istersem tercihim her zaman Beşiktaş olacak.” Del Bosque, Türkiye’deki dostlarına da selam söylerken, “Özellikle Beşiktaşlılara selam söylemek istiyorum. Benim kalbimde Beşiktaş var. İbrahim Akın’ı çok iyi hatırlıyorum; ona çok güveniyordum. Bence yine çıkış yakalayacak, Türkiye’nin önemli futbolcularından bir tanesi olacak. Türkiye’deki futbolcularıma da çok selam gönderiyorum” diye sözlerini tamamladı.

FRANK RİJKAARD BAŞARILI OLACAK

İspanyol hoca, Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard’a da zaman verilmesi gerektiğini söyledi. Del Bosque, “Rijkaard’ın Barcelona’daki başarısını takdirle izledim. Çok önemli işlere imza attı. Bence son derece iyi bir insan, son derece iyi bir teknik adam. Galatasaray’da çok başarılı olacak. Biraz zamana bırakmak gerekiyor. Ona inanmaları gerekiyor” diye konuştu. Tecrübeli hoca, İstanbul’u çok özlediğini ve en kısa sürede tekrar döneceğini söyleyerek şöyle devam etti: “İstanbul’u çok beğendim. Hala çok özlüyorum.”



Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 18:57 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2