tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Galatasaray (http://www.tualimforum.com/galatasaray/)
-   -   Galatasaray eski yöneticisi Ergun Gürsoy önemli açıklamalarda bulundu. (http://www.tualimforum.com/galatasaray/44856-galatasaray-eski-yoneticisi-ergun-gursoy-onemli-aciklamalarda-bulundu.html)

Jaguar 03.05.10 20:12

Galatasaray eski yöneticisi Ergun Gürsoy önemli açıklamalarda bulundu.
 
Şok itiraflar

http://www.yazete.com/pics/news/0205...66411743_2.jpgGalatasaray eski yöneticisi Ergun Gürsoy önemli açıklamalarda bulundu.

Galatasaray’ın eski futbol şube sorumlusu Ergun Gürsoy, Radyospor’da Özgür Sancar’la Haber Özel Programı’nda birbirinden ilginç açıklamalar yaptı.

Emre Belezoğlu’na tepki gösteren Galatasaray taraftarı haksızdır. Emre, önce Galatasaray’a gelmek istedi.

O zaman Galatasaray’ın durumu parasal olarak çok kötüydü. O parayı vererek alamayacaklarını bildikleri için ses çıkarmadılar.

Emre, Fenerbahçe’ye gittikten sonra da “Tu kaka” oldu. Emre’nin bu işte kabahati yok. Bizim evladımız bize de hizmet yaptı. Türkiye’den gidişinde de onun kabahati yoktu.

BİZ ZAMANINDA İSTEDİĞİMİZ FUTBOLCUYU HER TÜRLÜ YOLLA ALIRDIK

Rıdvan Dilmen’i Galatasaray’a getirmiştik. O zamanın yönetiminde bir takım fikir ayrılıkları oldu. Rıdvan, Fenerbahçe’ye gitmezdi.Bende saklı kalacak bir takım sebeblerden dolayı Fenerbahçe’ye gitmiştir. Biz o zaman istediğimiz futbolcuyu alıyorduk. Zor kullanarak ya da başka yöntemlerle, her türlü yolu deneyip alıyorduk. Onu da alabilirdik, ama parasal bazı sorunlar nedeniyle kaçmasına izin verdik. Rıdvan’ın o işte bir suçu yok.





Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 00:58 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2