tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Galatasaray (http://www.tualimforum.com/galatasaray/)
-   -   G.Saray yönetimi, Rijkaard’ın yaptığı açıklamalarla şok yaşadı (http://www.tualimforum.com/galatasaray/44857-gsaray-yonetimi-rijkaard8217in-yaptigi-aciklamalarla-sok-yasadi.html)

Jaguar 03.05.10 20:13

G.Saray yönetimi, Rijkaard’ın yaptığı açıklamalarla şok yaşadı
 
G.Saray'da şok Rijkaard krizi!

http://www.yazete.com/pics/news/0305...24339786_2.jpgG.Saray yönetimi, Rijkaard’ın yaptığı açıklamalarla şok yaşadı...

“Bu kadroyla olmaz” dedi, ‘tavır’ koydu Santos’u oynatmadı, Kewell’ı kadroya aldı... Hollandalı hocanın şimdi de Arda için “Satılabilir” raporu verdiği ortaya çıktı

Galatasaray’da teknik direktör Frank Rijkaard’ın İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının ardından yaptığı açıklamalar, Sarı-Kırmızılı yönetimi adeta şoke etti. Habertürk'ten Erhan Telli'nin haberine göre, Teknik adamın, ligde şampiyonluğun ardından Şampiyonlar Ligi’nin de kaçırılması üzerine, önce sakatlık bahanesine sığınması ardından da “Kadromuz yeterli değildi” demesi ve son olarak da “Zaten bu kadroyla olmaz, takviye yapmamız şart. Mutlaka daha iyi bir kadro kurarak yola devam etmemiz gerekiyor’ sözleri büyük bir şaşkınlığa yol açtı. Başkan Adnan Polat’ın “Yeni sezonda pahalı transferler yapmayacağız” açıklamasına karşılık Rijkaard’ın kadroyu kısıtlı bulması, büyük bir krizi de kapının eşiğine getirmiş oldu. Hollandalı çalıştırıcının yeni ve büyük yıldızlarla dolu bir listeyle
yöneticilerin karşısına oturup an az 4 oyuncunun transfer edilmesini isteyeceği öne sürülürken, yönetimin buna nasıl bir tavır takınacağı bilinmiyor. Bu yüzden teknik adamla Polat’ın bire bir görüşeceği ve pahalı transfer yapılmaması yönünde iknaya çalışacağı ifade edildi. Ancak Rijkaard’ın istediklerinin yapılmaması halinde nasıl bir tepki vereceği de bilinmiyor.

ARDA'YI İSTEMİYOR MU?

Rijkaard hakkında ortaya atılan ve yönetim tarafından gizlenmeye çalışılan bir başka konunun da Arda ile ilgili olduğu öğrenildi. Arda’yı hızlı olmadığı gerekçesiyle forvet arkasında kullanan Rijkaard’ın, satılmasına onay verdiği öğrenildi. Hollandalı hocanın raporunda, “Arda’nın satılmasında herhangi bir sakınca yok. Ancak yerine yine iyi bir futbolcu alınmalı” görüşünü bildirdiği öğrenildi.

‘10 NUMARA OYNAYAMAZ’

Cimbom’un eski yöneticisi Ergun Gürsoy, Arda için “İyi para veriyorlarsa gitmesinde fayda var. Ancak Arda İspanya, İngiltere gibi liglerde 10 numaralı formayı biraz zor giyer” diye konuştu. Gürsoy, “Arda ‘Türkiye’de G.Saray’dan başka takımda oynamam’ diyor ama fikirleri değişebilir. Peşin konuşmasın. İleride başka takıma giderse buna sebep de bulunur” ifadesini kullandı. “Kimse ‘Formasını sattı’ edebiyatı yapmasın” diyen Gürsoy, “Biz zamanında zor kullanarak ya da başka yöntemlerle, her yolu deneyip transfer yapıyorduk” dedi.

İNADINA SANTOS, İNADINA KEWELL!

Rijkaard’ın, Dos Santos’u İstanbul BŞB maçında oynatmaması herkesi şaşırttı. “Santos’un bonservisini almalısınız” diyen teknik adamın, yönetimden gelen “Çok pahalı, alamayız” cevabına sinirlendiği ve oyuncuyu kulübede oturtarak mesaj verdiği iddia edildi. Ayrıca yine yönetimin istenilen şartlarda sözleşme imzalamadığı için göndermeye karar verdiği Kewell’ın kadroya alınıp son dakikada oyuna sürülmesi de ortamı iyice gerdi.

SEBEP LİVERPOOL MU?

Rijkaard’ın bu davranışlarının altında Liverpool’un olduğu iddiaları ayyuka çıktı... Benitez’le yollarını ayırmaya hazırlanan Kırmızılar’ın Rijkaard’la flört ettiği öne sürüldü...

Liverpool’daki görevine devam edip etmeyeceği merak edilen teknik direktör Rafael Benitez’in kaderinin ne olacağı beklenirken, olası bir ayrılık halinde yerine getirilmesi düşünülen isimlerin başında Frank Rijkaard’ın geldiği öğrenildi. Liverpool’da yeni göreve gelen yönetimin İspanyol çalıştırıcıyla 10 Mayıs’ta yapacağı toplantıda yolları ayırma kararı alması halinde kapısını çalacağı ilk teknik adamın Rijkaard olduğu iddia edildi. Liverpool’un taraftar sitelerinden Koptalk’un haberine göre, Premier Lig’in saygın kulübünün yönetimini devralan Martin Broughton ve ekibinin Rijkaard’a hayranlık duyduğu ve başarılı hocayı takımın başına getirmek için ısrarcı olduğu belirtildi.

http://adtext.adnet.com.tr/counthigh...,25903,100063)


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:03 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2