tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Galatasaray (http://www.tualimforum.com/galatasaray/)
-   -   Galatasaray, Arsenal'in Çek yıldızı Rosicky'yle Görüşmelere Başladı. (http://www.tualimforum.com/galatasaray/45197-galatasaray-arsenalin-cek-yildizi-rosickyyle-gorusmelere-basladi.html)

Jaguar 13.05.10 08:19

Galatasaray, Arsenal'in Çek yıldızı Rosicky'yle Görüşmelere Başladı.
 
Baros'un kankası geliyor!

http://www.yazete.com/pics/news/1305...67940259_2.jpgGalatasaray, Arsenal'in Çek yıldızı Rosicky'yle görüşmelere başladı.

HATALARDAN DERS ALDILAR

Transferde bu sezon yaptığı hataları tekrarlamak istemeyen Galatasaray yönetiminin dünyaca ünlü bir yıldızın peşine düştüğü ortaya çıktı... Real Madrid'li Guti'nin transferini ısrarla yalanlayan Sarı-Kırmızılılar'ın asıl hedefinin Arsenal'da forma giyen Tomas Rosicky olduğu öğrenildi. Galatasaray'ın bir süredir Çek orta alan oyuncusunun menajeriyle temas halinde olduğu gelen haberler arasında.

FİYATI 10 MİLYON EURO

Galatasaray yönetiminin sözleşmesi 2012'de sona erecek olan Rosicky için Arsenal yönetimiyle de önümüzdeki hafta pazarlıklara başlayacağı belirlendi. 30 yaşındaki yıldızın bonservisinin 10 milyon Euro olduğu, Sarı-Kırmızılılar'ın bu fiyatı aşağıya çekmeye çalışacağı ifade edildi. 2006'dan bu yana Arsenal formasını giyen Rosicky geçtiğimiz sezon çok ağır bir sakatlık geçirmişti. Çek futbolcu bu sezon Premier Lig'de çıktığı 25 maçta 3 gol atmayı başardı.

BAROS'UN KANKASI!

Takvimin haberine göre, Galatasaray yönetiminin Tomas Rosicky tercihindeki en önemli nedenlerden birisi de Baros faktörü... Rosicky, Çek Milli Takımı'nda uzun yıllardır birlikte oynadığı Baros'la müthiş bir uyum gösteriyor.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:31 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2