tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Galatasaray (http://www.tualimforum.com/galatasaray/)
-   -   İspanya'da Topal Fırtınası (http://www.tualimforum.com/galatasaray/45356-ispanyada-topal-firtinasi.html)

Jaguar 20.05.10 08:28

İspanya'da Topal Fırtınası
 
İspanya'da Topal fırtınası

http://www.yazete.com/pics/news/1905...35911207_2.jpgValencia'ya transfer olan Mehmet Topal İspanya'da manşetleri süslüyor...

Genç futbolcu ise ilgiden memnun ve iddialı: “Buraya şampiyonluk yaşamaya geldim!”

İspanya’da gündem bir Türk: Mehmet Topal... Valencia ile 5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında 4 yıllık sözleşme imzalayan 24 yaşındaki futbolcuya yeni kulübünde büyük ilgi gösterildi. İspanya medyası da Topal’ı çok yakından takip ediyor ve genç oyuncunun haberlerini okurlarına manşetten servis ediyor. Gerek taraftarların, gerekse medyanın ilgisinden hayli memnun olan Mehmet Topal ise yaptığı iddialı açıklamalarla daha uzun süre konuşulacak gibi görünüyor. Sıradan bir takıma gelmediğini ısrarla vurgulayan Topal, “La Liga’da Barcelona ve Real Madrid hegemonyasını kıracak bir takım varsa, o da Valencia’dır. 2001-2002 sezonunda elde edilen şampiyonluğun tekrarını yaşamak için buraya geldim. Valencia sadece İspanya’nın değil, Avrupa’nın en büyük kulüplerinden biri olacaktır” ifadesini kullandı.

HAKAN ŞÜKÜR'DEN SONRA...

Taraftarlar Valencia’nın yıllar önce Hakan Şükür’ü Inter’e kaptırdığını, İspanyol kulübünün bu kez Mehmet Topal’ı transfer ederek önemli bir iş yaptığı görüşünde birleşti.

DAVİD VİLLA DEĞİL, TOPAL!

Valencia-Mehmet Topal flörtünü ilk duyuran ve genç futbolcuya “Türk örümceği” lakabını takan Super Deporte gazetesi, bu transfere yine manşetten yer verdi. İşin ilginç tarafı ise dünyanın en önemli golcülerinden biri olan David Villa’nın Valencia’dan ayrılacağı yönündeki haberler ve bir ara Galatasaray’ın da gündemine gelen Ricardo Costa transferi, birinci sayfada ancak küçük bir yer bulabildi. Bu da İspanyollar’ın Mehmet Topal transferine ne denli önem verdiğinin bir göstergesi.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:47 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2