tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Galatasaray (http://www.tualimforum.com/galatasaray/)
-   -   Galatasaray Satıldı (http://www.tualimforum.com/galatasaray/45394-galatasaray-satildi.html)

Jaguar 22.05.10 08:53

Galatasaray Satıldı
 
Galatasaray satıldı

http://www.yazete.com/pics/news/2105...65270644_2.jpgGalatasaray’ın profesyonel takımı ve Futbol Akademisi yapılan özel sözleşmeyle satıldı!

Sarı-kırmızılıların profesyonel takımı ve Futbol Akademisi, 14 Mayıs’ta yapılan sözleşmeyle 245 milyon 200 bin TL karşılığında Sportif A.Ş.’ye satıldı.

Sarı-kırmızılıların profesyonel takımı ve Futbol Akademisi, 14 Mayıs’ta yapılan sözleşmeyle 245 milyon 200 bin TL karşılığında Sportif A.Ş.’ye satıldı. Birleşme formülüyle Futbol A.Ş.’nin borcu da ortadan kaldırıldı.

Galatasaray’ın profesyonel takımı ve Futbol Akademisi yapılan özel sözleşmeyle satıldı!

Sarı-kırmızılı kulübün uzun süredir gündeminde olan Sportif A.Ş. ile Futbol A.Ş.’nin birleştirilmesi sürecinde mutlu sona çok yaklaşılırken, 14 Mayıs tarihinde yapılan protokolle profesyonel takım ve Futbol Akademisi çatısı altında bulunan alt yapının devir işlemi gerçekleştirildi.
Buna göre Galatasaray Sportif A.Ş.; Galaxy Management, ATA Uluslararası Bağımsız Denetim ve SMM A.Ş. ile Galatasaray Futbol A.Ş. arasında 14 Mayıs’ta imzalanan devir protokolüyle 17 Mayıs’dan itibaren geçerli olmak üzere profesyonel takım ve Futbol Akademisi’ni, 245 milyon 200 bin TL bedelle satın aldı.

Böylece Futbol A.Ş.’nin tüm hak ve borçları da Sportif A.Ş.’ye geçti. Birleşme formülüyle Galatasaray’ın uzun zamandır en büyük sorunlarından olan Futbol A.Ş.’nin borcu da ortadan kaldırıldı.

Yapılan bu operasyon 8 Haziran’da gerçekleştirilecek Olağanüstü Genel Kurul toplantısıyla karara bağlanacak.
Galatasaray birleşme nedeniyle bundan sonra Sermaye Piyasası Kurulu kurallarına göre transfer başta olmak üzere bütün faaliyetlerini kamuoyuna açıklayacak. Sarı-kırmızılılar bu zorunluluk nedeniyle Serdar Özkan ve Mehmet Batdal transferleri hakkında detaylı açıklama yaptı.
Buna göre Serdar’a ilk yıl 950 bin TL garanti para ve maç başına 12 bin TL ödenecek. Mehmet’e ise 750 bin TL garanti para, maç başına da 8 bin TL verilecek.



Formanın hakkını verecek

http://www.yazete.com/pics/news/2105...11603419_2.jpgTransfer politikalarını açıkladı: Formasının hakkını verecek oyuncular alacağız.

Haldun Üstünel, Lig TV’ye yaptığı açıklamada, teknik direktör Frank Rijkaard’ın kadro yapılanması ve geride kalan sezonla ilgili raporunu kendilerine ilettiğini, bu doğrultuda da çalıştıklarını kaydederek, şu an yurt dışında bulunan Hollandalı çalıştırıcıyla ilerleyen haftalarda görüşmelerinin sıklaşacağını vurguladı.

Transferde önceliklerinin, formasının hakkını verecek isimler olduğunu anlatan Üstünel, "Formasının hakkını veremeyecek hiçbir oyuncu almayacağız. Daha fazla ince eleyip, sık dokuyacağız. Karakterlerine kadar... Hocamızla bu konuyu defalarca konuştuk ve hemfikiriz. Bu doğrultuda çalışacağız" diye konuştu.

KEWELL GELECEK SEZON YOK

Transfer yapılacak mevkilerin belli olduğunu, ancak bunu paylaşmayacaklarını söyleyen Üstünel, Kewell’ın durumuna açıklık getirdi.

Teknik direktör Rijkaard’ın verdiği rapor doğrultusunda, Kewell’ın gelecek sezon için düşünülmeyen oyunculardan olduğunu aktaran Üstünel, "Sakatlığı ve yaşı itibariyle, gelecek süreçte Galatasaray formasıyla düşünülmeyen isimlerden biri" ifadesini kullandı.

Haldun Üstünel, kaleci Leo Franco’nun menajeri vasıtasıyla Arjantin ve İspanya’da kulüp aradığını, bir gelişme olması halinde kendilerine bilgi verileceğini aktarırken, Elano konusunun sorulması üzerine, üzeri kapalı bir yanıt verdi. Elano’nun gönderilip gönderilmeyeceği konusunda Üstünel, "Bizim için bazı değerli oyuncularımız vardır. Onların dışında, formasının hakkını vermeyen her oyuncu da satılıktır. Bu doğrultuda bir karar aldık, aynı şekilde devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

FENERBAHÇE’YE VERİLEN 2 MAÇ CEZAYA TEPKİ

Turkcell Süper Lig’deki Trabzonspor maçında şampiyonluğu kaçıran Fenerbahçe’ye saha olayları nedeniyle PFDK tarafından verilen 2 maç seyircisiz oynama cezasına, Haldun Üstünel tepki gösterdi.

Fenerbahçe’nin yaşadıklarının, saha içi ve dışı olayların üzücü olduğunu kaydeden Haldun Üstünel, verilen ceza için şunları söyledi: "Bizi en fazla üzen konu verilen ceza oldu. Bizim sahamızda yaşanan benzer durumlarda, örnek ceza olarak nitelendirilerek, 5 maç seyircisiz oynama cezası verildi. Ben, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda yaşananlarla, bizim stadımızda yaşananlar arasında fark göremiyorum. Bizde bardakla su atılıyordu, orada itfaiye aracıyla su atılmak zorunda kalındı. Saha içi ayrı, saha dışı ayrı panayır. 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası’na aday olan Türkiye Futbol Federasyonu’nun, yurt dışına yansıyan bu görüntüleri nasıl savunacağını merak ediyorum. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda yaşanan olaylara verilecek ceza 2 maç mıdır? Bu karar, bundan sonraki olaylara emsal temsil edecek mi? Bunun sorgulanması gerekiyor."

http://adtext.adnet.com.tr/counthigh...,22870,100163)


Liverpool taraftar formunda yazdı

http://www.yazete.com/pics/news/2105...06475971_2.jpgİspanyol sol açığın yerine Galatasaray'ın yıldızını istediklerini yazdı.

Liverpool taraftarı forumlarda Benitez'le sorun yaşayan İspanyol sol açığın yerine Galatasaray'ın yıldızını istediklerini yazdı.

Galatasaray'da Arda'nın gitmesi de, kalması da gündemin en önemli maddesi... Genç oyuncu sık sık futbol yaşantısını Premier Lig'de sürdürmek istediğini belirten açıklamalar yapmıştı. İngiliz basınında ise Arda'nın Tottenham, Liverpool, Manchaster City gibi kulüplerin transfer listelerinde olduğu yazılmıştı... Çıkan bu haberler Liverpool taraftarından yankı buldu...

Anfield Road'un gerçek sahipleri, geçtiğimiz sezon Teknik Direktör Rafael Benitez'le sorun yaşadıktan sonra Liverpool'daki geleceği tartışmaya açılan Albert Reira'nın yerine Arda Turan'ın gelmesini istediklerini taraftar forumlarında dile getiriyor... thisisanfield.com ve redandwhitekop.com taraftar siteleri bu sezon takımın elde ettiği başarısız sonuçların altında takım içerisindeki sıkıntıların yattığı konusunda fikir birliği içinde oldu... Taraftarlar; Arda'nın EURO 2008'de ortaya koyduğu performansın Liverpool'a güç katacak nitelikte olduğunu da belirtiyor...





Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:55 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2