tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Galatasaray (http://www.tualimforum.com/galatasaray/)
-   -   G.Saray Aradığı Taze Kanı Buldu (http://www.tualimforum.com/galatasaray/45618-gsaray-aradigi-taze-kani-buldu.html)

Jaguar 29.05.10 14:22

G.Saray Aradığı Taze Kanı Buldu
 
G.Saray aradığı taze kanı buldu

http://www2.yazete.com/pics/news/290...31410137_2.jpgHaldun Üstünel, Rijkaard'ın yeni gözdesi Miroslav Stoch için İngiltere'de pazarlığa oturdu.

Sezonu kupasız kapatan, Neill ve Keita dışında yapılan transferlerde hayâl kırıklığı yaşayan G.Saray, aradığı taze kanı buldu: Miroslav Stoch. Transfer olmadığı takdirde yeni sezonda Arda’yı ‘10 numara’ mevkiinde, forvet arkası oynatmayı planlayan teknik direktör Frank Rijkaard’ın yeni gözdesi için ’sessiz sedasız’ İngiltere’ye çıkarma yapan futbol şube sorumlusu Haldun Üstünel, transferde mutlu sona yaklaştı.

Üstünel, bonservisi Chelsea’de olan Slovak yıldızın işini bitirmek için Londra’ya gitti. Milliyet'in haberine göre, İngiliz ekibinin yetkilileriyle biraraya gelen Üstünel, transferle ilgili, “Sadece Stoch değil, başka futbolcular da transfer listemizde var. Takımımıza yine önemli isimler kazandırabilmek için çaba sarfediyoruz” dedi.

SIKI PAZARLIK

Ada temsilcisinin yöneticilerinin 6 milyon Euro’da diretmesi üzerine fiyatta indirim isteyen Üstünel’in, bu rakamı 5 milyon Euro’ya kadar indirmesi bekleniyor. Chelsea’nin istenilen düzeyde bir fedakârlık yapması durumunda bu transferin gerçekleşmesi beklenirken, Slovak futbolcuya yıllık ne kadar para ödeneceği konusunda ise hiçbir açıklama yapılmadı.



Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:56 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2