tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Galatasaray (http://www.tualimforum.com/galatasaray/)
-   -   İşte Hagi'nin 2. Arda'sı! (http://www.tualimforum.com/galatasaray/59223-iste-haginin-2-ardasi.html)

Jaguar 04.11.10 10:35

İşte Hagi'nin 2. Arda'sı!
 
İşte Hagi'nin 2. Arda'sı!

http://www2.yazete.com/pics/news/031...69548879_2.jpgGheorghe Hagi, yeni Arda’sını buldu...Peki şimdi kimi parlatmaya çalışıyor?

Sarı-Kırmızılı takımın geçtiğimiz sezon hazırlık kampında parıldayan ancak daha sonra beklenen şansı bulamayan genç yıldızı Emre Çolak’la yakından ilgilenen Rumen teknik adam, Fenerbahçe ve Antalyaspor maçlarında Emre’yi sahaya sürerek ona duyduğu güveni gösterdi.Tam 5 yıl önce G.Saray’ın başındayken Arda’yı ortaya çıkaran Hagi, şimdi de istikrarı yakalayamayan Emre Çolak’ı parlatmaya çalışıyor.


Hagi’nin Emre ile antrenmanlarda da özel olarak ilgilendiği
ve
tıpkı Arda gibi genç oyuncusunun da büyük bir çıkış yapmasını beklediği ifade ediliyor. Hocasının kendisine gösterdiği ilgiden ve verdiği şanslardan da son derece memnun olan genç yıldızın ise büyük bir hırsla çalışmaya devam ettiği öğrenildi.

YÖNETİCİLERE UMUT AŞILADI

Rijkaard döneminde zaman zaman kadroya girebilen Emre, daha ilk iki haftasında Hagi’nin ikinci yarılarda şans verdiği oyuncuların başında geldi. Emre’nin son derece yetenekli bir oyuncu olduğunu söyleyen Rumen hocanın, yöneticilere de genç oyuncuyu övdüğü öğrenildi.


İstemediği futbolcuları açıkladı

http://www2.yazete.com/pics/news/031...6498661903.jpgTecrübeli teknik adam Rijkaard'ın kurduğu takımdan dert yanıp transfer istedi.

G.Saray Teknik Direktörü Gheorghe Hagi, Sarı-Kırmızılı takımı içeriden tanıma sürecini tamamlayıp, tespit ettiği eksikler doğrultusunda yönetime rapor verdi. Rumen çalıştırıcı, özellikle savunmadan şikayet etti.

Hagi, yöneticilerle yaptığı toplantıda Frank Rijkaard'ın kurduğu takımın çok ofansif olduğundan dert yanıp defansif yönlerinin zayıf olduğunu vurguladı.

Defansif bir takım oluşturabilmek için ara transferde
yeni isimler isteyen Hagi, Servet ve Neill'ı örnek göstererek 'Gökhan Zan ve Ali Turan beklentilerimi karşılamıyor' dedi.

http://adtext.adnet.com.tr/counthigh...,27335,100024)





http://adtext.adnet.com.tr/counthigh...,27348,101217)


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:07 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2