tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Galatasaray (http://www.tualimforum.com/galatasaray/)
-   -   G.Saray Yönetimi, Suçluyu Buldu. (http://www.tualimforum.com/galatasaray/62865-gsaray-yonetimi-sucluyu-buldu.html)

Jaguar 30.11.10 14:11

G.Saray Yönetimi, Suçluyu Buldu.
 
Yenilginin faturası ve bileti kesilenler

http://www2.yazete.com/pics/news/301...07007691_2.jpgMaçtan sonra 1 saat toplantı yapan G.Saray yönetimi, suçluyu buldu.

Ali Sami Yen Stadı'ndaki son derbide Beşiktaş'a yenilerek liderin 16 puan gerisine düşen Galatasaray'da, Teknik Direktör Gheorghe Hagi sorgulanmaya başlandı. Rumen hocanın derbideki kadro seçimi ve yaptığı değişiklikler eleştiri konusu olurken, karşılaşmadan sonra statta 1 saat toplantı yapan sarı-kırmızılı yönetimin, kulübenin kararlarına tepki gösterdiği ortaya çıktı.

Rumen hocanın, oyuncularının özelliklerini henüz öğrenmediği, oyunu iyi okuyamadığı ve hatalı değişiklikler yapması konularında eleştirildiği, ayrıca Misimovic'i kadro dışı bırakarak hataya düştüğü savunuldu.


Yöneticilerin, Hagi ile ilgili yaptığı tespitler:

1-ALİ TURAN YANILGISI

Holosko'ya yaptığı penaltı ile yenilgiye zemin hazırlayan Ali Turan'ın sağ bekte görevlendirilmesi tepki topladı. Ali Turan'ın stoper yerine daha önce sadece yarım sezon oynadığı sağ bekte oynatılması, Hagi'nin futbolcularının özelliklerini tam olarak bilmediği şeklinde yorumlandı.

2-OYUNU OKUYAMIYOR

Ali Turan'ın yerine Mehmet Batdal'ın oyuna alınması ve takımın doldur boşalta yönelerek
ilk
yarıdaki pozisyon zenginliğini yitirmesi de Hagi'yi hedef tahtasına koydu. İyi oynayan Servet'in kenara alınıp, sarı kartlı Cana'nın savunmaya çekilmesiyle Nobre ve Guti'nin etkinliğinin arttığına dikkat çekildi.

3-MISIMOVIC’İ GÖREMEDİ

Wolfsburg'da kalitesini kanıtlayan Misimovic gibi bir yıldızdan yararlanamaması Rumen teknik adamın eleştirildiği noktalardan birisi oldu. Servet'in kulübeye yaptığı el-kol işaretleri ve Elano'nun oyundan çıkarken gösterdiği tepki, Florya'daki disiplinin sorgulanmasına yol açtı.

BİLETİ KESİLEN FUTBOLCULAR

Teknik direktör Gheorghe Hagi'nin operasyonuyla takımdan gönderilecek isimlerin yanı sıra, başta Barış Özbek ve Elano'nun da takımdan ayrılmak istediği öğrenildi.

Tugay Kerimoğlu ile tesislerdeki odasında sabahlayan Hagi, devre arasına kadar ligdeki 3 maç ve kupa randevusunda, gözden çıkardığı isimlere yer vermeyecek. Bu listenin başındaki isim, kadro dışı bıraktığı Misimovic...

Rumen teknik adamın Gökhan Zan ve Serdar Özkan'ın takımdan gönderilmesini istediği, Mehmet Batdal'ın da kiralık olarak yollanmasını talep ettiği öğrenildi. Taraftarın istemediği Ali Turan ile de yönetim yollarını ayırmayı planlıyor.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 20:59 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2