tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > SPOR AKTUALİTE > Galatasaray
amp;markreadhash=guest" rel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul etrel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul et
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et

Galatasaray Galatasaray taraftarının köşesi,galatasaray spor kulübü hakkında genel bilgiler...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Cimbom Süper Yıldıza Hayır Dedi
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
599

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 16.12.10, 19:18   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Jaguar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 1.257
Konular: 1228
Puan Grafiği
Rep Puanı:4393
Rep Gücü:61
RD:Jaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
196 Mesajına 334 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Cimbom Süper Yıldıza Hayır Dedi

Cimbom süper yıldıza hayır dedi

Golcü futbolcu önceki dönemlerde G.Saray'dan aldığı teklifleri kabul etmemişti.

Spor Toto Süper Lig’in ikinci yarısından itibaren maçlarını oynayacağı Türk Telekom Arena’da yeni bir sayfa açmak isteyen Cim-Bom’da, transfer hareketliliği artarak devam ederken, Julio Baptista’nın ismi sürpriz bir şekilde gündeme geldi.
Galatasaray’dan önceki dönemlerde aldığı teklifleri kabul etmeyen ve son olarak geçen yaz yapılan öneriyi Roma’da kalmak istediğini bildirerek geri çeviren Brezilyalı futbolcunun bu kez, Türkiye pazarını seven menajeri Juan Figer tarafından teklif edildiği öğrenildi.

2012’ye kadar İtalya’nın Roma Kulübü ile sözleşmesi bulunan ve senelik 3.5 milyon euro kazanan yıldız futbolcunun gelmesi için bir engel bulunmamasına karşın sarı-kırmızılıların, son yıllarda Brezilyalı futbolcularda yaşanan sorunlar ve yüksek ücreti yüzünden bu transfere sıcak bakmadıkları ifade edildi.

'Hagi'yi sakın göndermeyin'

Camianın sevilen ismi Abdürrahim Albayrak, G.Saraylı yönetime seslendi:

Galatasaray’ın eski futbol şube sorumlusu ve camianın sevilen isimlerinden Abdürrahim Albayrak, transfer çalışmalarından Hagi’ye, mevcut yönetimden altyapıya kadar pek çok konuda açıklamalarda bulundu. Radyospor’a konuşan Albayrak, ne pahasına olursa olsun yönetimin Hagi’yle devam etmesi gerektiğini söyledi. Albayrak, “Eğer, ara transfer döneminde transferler yapılır; Hagi de sezon sonunda ayrılırsa. Yeni gelecek teknik direktör, alınan futbolcuları beğenmeyip, başka oyuncular isteyebilir. Bu da kulübümüzü daha büyük bir mali yükün altına sokar. Ben Hagi’nin iyi işler yapacağına inanıyorum” dedi.

Elano özelinde Brezilyalı futbolculara da tepki gösteren Abdürrahim Albayrak, “Eğer yönetimde tekrar görev alırsam, o zaman Brezilyalı oyunculara karşı tavrımı daha iyi göreceksiniz. Kendilerini vermiyorlar, ülkelerinde iyi oynuyorlar, ancak Türkiye’de yarısını ortaya koymuyorlar. En
büyük
örnek de Elano. Onlara verilen paralar haram olsun. Tabii Alex’i ayrı tutuyorum. O özel ve dürüst bir futbolcu” ifadesini kullandı. Galatasaray için yapılması gerekenin altyapıdan oyuncu kazanmak olduğunu belirten Albayrak sözlerini şöyle sürdürdü:

‘JO GİBİLER GELMESİN’“

Şampiyonluk hedefi kalmadı, bana kalırsa genç oyuncuları kazanmaya bakmalıyız. Geçen sezon, devre arasında Jo geldi, Yeşilköy’de sabahlara kadar eğlence yaparak insanları rahatsız etti. Böyle transferler yerine altyapıya yönelmeliyiz. Ayrıca Hagi’nin futbolcularla ilgili yaptığı sert açıklamaları doğru bulmuyorum. Eğer oyuncunuzu korursanız, ondan verim alırsınız. Keşke Hagi, Gençlerbirliği maçının ardından sert sözler söylemeseydi”


Misimovic'de flaş gelişme

G.Saray'da kadro dışı bırakılan Bosnalı oyuncu, kararını açıkladı.

G.Saray'da kadro dışı bırakılan Bosnalı oyuncu, Hagi'nin geri adım atmaması üzerine kesin olarak ayrılık kararı aldı ve "Rusya ya da Katar'a gideceğim" dedi.

G.Saray'da Teknik Direktör Hagi tarafından 18 Kasım 2010 tarihinde kadro dışı bırakılan Misimovic, sarı-kırmızılı kulüpteki kariyerini noktalamaya hazırlanıyor. Geçen hafta Bosna Hersek Milli Takımı'nın Polonya ile oynadığı hazırlık maçında forma giyerek 1 gol atıp, 1 de asist yapan Misimovic, ocak ayında
Türkiye
'den ayrılacağını açıkladı.

Türkiye Gazetesi'nin haberine göre; eski kulübü Wolfsburg'dan haber bekleyen Bosnalı oyuncu, Milli Takım hocası Saffet Susic ve yardımcısı Elvir Balic'le görüşerek, "Wolfsburg'dan olumlu cevap gelmezse. Katar ya da Rusya'ya gideceğim. Artık G.Saray'da oynatılmayacağımı kesin olarak anladım" ifadelerini kullandı. G.Saray'ı kafasından silen Misimovic'in, cuma günü Antalya'da oynanan milli maçın ardından İstanbul'a da dönmediği ortaya çıktı.

KALEYE OCHOA MI GELİYOR

Kadro dışı kaldıktan sonra izin alan Bosnalı oyuncunun, Adnan Sezgin'le görüştükten sonra cumartesi sabahı Almanya'ya gittiği ve 4 gün boyunca bu ülkede olduğu kaydedildi. Öte yandan Ufuk ve Aykut'un performansından memnun olmayan ve kaleyi yeni bir isme teslim etmek isteyen G.Saray Yönetimi'nin, Meksikalı Ochoa'yı yeniden gündemine aldığı iddia edildi. Meksika'nın Esto gazetesi, 2 yıl önce de sarı-kırmızılı yönetimin transfer listesinde yer alan Guillermo Ochoa'ya, G.Saray'ın teklif yaptığını yazdı.
Gazete
, sarı-kırmızılı kulübün temsilcilerinin Mexico City'ye gelerek Ochoa'ya ön protokol imzalatmak istediklerini, haziran ayında da Meksikalı kaleciyi transfer etmek istediklerini duyurdu. Haberde 25 yaşındaki kaleciyi Premier Lig ekiplerinden Fulham ile birlikte iki İngiliz kulübünün daha istediği vurgulandı.


Gol için dört elle sarıldığı oyuncu

Galatasaray gol yollarında sıkıntı yaşayınca, umudunu kime bağladı?

Ligin ilk yarısının son maçını Konyaspor galibiyetiyle tamamlamak isteyen Galatasaray'da Teknik Direktör Gheorghe Hagi, forvette Mehmet Batdal'ı oynatmaya hazırlanıyor.

Sezon başında
büyük
umutlarla transfer edilen 23 yaşındaki forvet oyuncusu Mehmet'le Rumen teknik adam hafta içinde yapılan antrenmanlarda özel olarak ilgileniyor. Çek golcü Milan Baros'un sakatlığı ve Kolombiyalı Pino'nun da cezalı olduğu haftada Hagi, genç Mehmet'e sarıldı. Eski teknik adam Frank Rijkaard ile Hagi'nin ilk 11'de hiç şans vermediği Mehmet, sonradan oyuna girdiği 6 maçta henüz golle tanışamadı. UEFA Avrupa Ligi ön eleme maçında sadece OFK Belgrad maçında bir kez rakip fileleri havalandıran Mehmet, Konyaspor maçında bulacağı forma şansını en iyi şekilde değerlendirmek istiyor.

Hafta içinde yapılan idmanlarda Hagi, sağ ve sol kanatlardan yapılan ortalarda Mehmet'e bol bol gol çalışması yaptı. Devre arasında transfer dönemini hareketli geçirecek olan Sarı-Kırmızılı ekipte bekleneni veremeyen Mehmet'in de ismi gönderilecek oyuncular arasında yer alıyor. Konyaspor karşısına iyi bir futbol sergileyerek ligin ikinci yarısında da takımda kalmayı hedefleyen genç golcüye Teknik Direktör Hagi de her fırsatta moral veriyor. Hagi'nin bu oyuncu ile yaptığı özel görüşmelerde, "Fiziğin futbol oynamak için ideal. İyi şutların var ve teknik bir oyuncusun. Kafa vuruşlarını da geliştirirsen çok önemli bir oyuncu olursun. Konyaspor karşısında ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu herkese göster." diyerek moral verdiği öğrenildi.

Bu arada Galatasaray, Konyaspor ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla sürdürdü. Hagi yönetiminde ilk yarım saati basına açık olarak gerçekleştirilen antrenmana, hasta olan Pino'nun yanı sıra sakatlıkları süren Baros, Mustafa, Emre, Aydın ve Sabri katılmadı. İzinli olan Kewell ile hafif ağrısı nedeniyle takımdan ayrı çalışan Arda ise takımla birlikte idmanda yer aldı.


Polat'tan Yıldırım telefonu!

G.Saray'a transferlerinde Polat'ın Yıldırımlar'a tek telefonu yetti!

F.Bahçeli Kazım ve Beşiktaşlı Fatih Tekke’nin işini Polat’ın bitirdiği öğrenildi. Başkanlar düzeyindeki görüşmede Polat’ın Aziz Yıldırım’la Yıldırım Demirören’i arayarak telefon konuşmasıyla ikna ettiği belirtildi.

İŞ BAŞA DÜŞTÜ TELEFONA SARILDI

Futbol takımının aldığı kötü sonuçlar yüzünden neredeyse ‘olağanüstü kongre’ ortamı yaşanan Galatasaray’da başkan Adnan Polat burnundan soluyor. Ekonomik anlamda yaptıkları iyi işlerin alınan skorlar yüzünden bir türlü görülmediğinden dert yanan başkan, sonunda transfere el koydu. Önceki gün
ilk
defa Habertürk’te patlayan Fatih Tekke ve Colin Kazım’ın transfer haberlerinde Polat’ın parmağı bulunduğu ortaya çıktı. Başkanlar düzeyinde harekete geçen Polat’ın Aziz Yıldırım ve Yıldırım Demirören’i arayarak iki futbolcuyu sıkı pazarlıklar sonucunda Sarı-Kırmızılı takıma kazandırdığı ifade edildi.

‘BİZE KARŞI OYNATMAYIN AMA...’

Kazım Kazım’ın Fenerbahçe’yle Fatih Tekke’nin de Beşiktaş’la problem yaşamasını
fırsat
bilen Polat’ın başkanlar düzeyinde transfer harekâtında ilginç konuşmaların da yaşandığı belirtildi. Aziz Yıldırım’ın Kazım Kazım’ın transferine onay verirken, “Bize karşı oynatmayacaksanız veririm” şartını öne sürdüğü belirtilirken bu durum için Polat’ın söz vermediği öne sürüldü. Yıldırım Demirören’in de yine Polat’a, “Biz Fatih’i kullanmayı çok istiyorduk. Onu severek de getirdik ama kısmet değilmiş. Bari siz faydalanın” ifadelerini kullandığı vurgulandı.










--------------Tualimforum İmzam--------------

jaguar
Jaguar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
cimbom, dedi, hayir, super, yildiza


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Rüyada Hayır Görmek - Rüyada Hayır Görmek Açıklaması ve Yorumu - Hayır Rüya Tabiri Tarot H-I-İ-J-K-L-M ile Başlayan Rüya Tabirleri 0 28.11.12 23:46
Rüyada Hayır Yapmak Görmek - Rüyada Hayır Yapmak Görmek Açıklaması ve Yorumu - Hayır Tarot H-I-İ-J-K-L-M ile Başlayan Rüya Tabirleri 0 28.11.12 23:41
Niyet Hayır Akıbet Hayır Atasözünün Anlamı ve Açıklaması Nokia Atasözleri ve Açıklamaları 0 07.01.12 17:41
Hayır Dile Komşuna Hayır Gele Başına Atasözünün Anlamı ve Açıklaması Nokia Atasözleri ve Açıklamaları 0 05.01.12 23:51
Süper Eğitim Seti - Matematikten bilgisayara, yazılımdan pro dillerine süper handsome3 İlköğretim 0 20.02.08 00:53


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 00:53 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2