tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Galatasaray (http://www.tualimforum.com/galatasaray/)
-   -   Cimbom Yeni Yıla Sıkıntılı Girdi (http://www.tualimforum.com/galatasaray/66070-cimbom-yeni-yila-sikintili-girdi.html)

Jaguar 03.01.11 11:07

Cimbom Yeni Yıla Sıkıntılı Girdi
 
Cimbom yeni yıla sıkıntılı girdi

http://www2.yazete.com/pics/news/030...00089987_2.jpgTransferde 1 futbolcu dışında somut bir adım atılmayan G.Saray'da tatil bitti.

Galatasaray, Antalya kampına sıkıntılı başlıyor. Transferde Arjantinli Formica dışında somut bir adım atılamadı. Baros’un sakatlığı sürüyor, Kewell ile Neill de Asya Kupası’na gidiyor

Galatasaray’da 11 günlük devre arası tatili sona erdi. Ziraat
Türkiye
Kupası’ndaki Gaziantepspor maçından sonra izne çıkan sarı-kırmızılı takım bu sabah Florya Metin Oktay Tesisleri’nde toplanarak kamp çalışmaları için Antalya’ya gidecek. İkinci yarı hazırlıklarını 10 Ocak’a kadar Rixos Lares Hotel’de sürdürecek olan Cim-Bom, 8 Ocak’ta Bundesliga ekiplerinden Hannover 96 ile özel bir maç yapacak.
Ancak Aslan, Antalya kampına problemlerle başlıyor. Galatasaray, şu ana kadar Arjantinli Formica dışında transferde somut bir adım atamadı. Hagi’nin, istediği futbolcuların henüz kadroya dahil edilememesi yüzünden sıkıntılı olduğu kaydedildi.
Cim-Bom’da en
büyük
gol umudu Baros’un sakatlığı sürüyor. 11 Aralık’taki Gençlerbirliği maçında kaburgasında 2 kırık oluşan Sabri ile 19 Aralık’taki Konya maçı öncesi idmanda kaburgası çatlayan Barış’ın tedavileri sürüyor.
Sarı
-kırmızılı takım bir diğer problemi Kewell ve Neill’de yaşıyor. Katar’da 7-29 Ocak tarihleri arasında düzenlenecek Asya Kupası’nda Avustralya forması giyecek olan iki yıldız, Antalya kampına katılamayacak.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:10 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2