tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Galatasaray (http://www.tualimforum.com/galatasaray/)
-   -   BAROS Galatasaraydan Ayrılıyor (http://www.tualimforum.com/galatasaray/84742-baros-galatasaraydan-ayriliyor.html)

Jaguar 15.10.11 15:08

BAROS Galatasaraydan Ayrılıyor
 
Onun yerine Kerzhakov gelecek!


Fatih Terim ile yıldızı barışmayan golcü futbolcu yuvadan uçuyor.
http://img.vol.io/yazete/pics/news/1...99729913_2.jpg

Aslan’da teknik direktör Fatih Terim ile yıldızı barışmayan Milan Baros’a Zenit St.Petersburg ve Rubin Kazan talip oldu. Milan Baros’un menajerinin ise Zenit yönetimiyle son derece olumlu geçen bir görüşme gerçekleştirdiği ortaya çıktı.

Galatasaray’da sıkıntılı günler geçiren, teknik direktör Fatih Terimile en azından şimdiye dek pek yıldızı barışmayan Çek golcü Milan Baros’un, Rus takımlarıyla temaslarını sürdürdüğü öğrenildi. Devre arası transferi için şimdiden harekete geçen Rus kulüplerinden özellikle Rubin Kazan’ın tecrübeli yıldızı almak istediği ifade edilirken,menajerlerinin ise bir diğer Rus kulübü olan Zenit’le masaya oturduğu ortaya çıktı. Zenit Kulübü ile yapılan ilk görüşmelerin son derece olumlu geçtiği öğrenildi.

KERZHAKOV’U İSTEYECEKLER

Milan Baros’u transfer etmek için daha önce Rus kulüplerinin Cimbom’a bonservis bedeli olarak 6.5 milyon Euro’luk teklif yaptıkları ifade edilmişti. G.Saray’ın ise Çek golcünün yerini doldurabilmek için şu an Rusya liginde başarılı günler geçiren Zenit’in forveti Kerzhakov’u takasta isteyebileceği öğrenildi. Rusya transfer piyasasında değeri bir hayli yüksek olan ve talibi bulunan Milan Baros’un da devre arasında uygun şartlar sağlanması halinde kimseyi üzmeden bu ülkenin yolunu tutacağı belirtiliyor. Baros için ayrıca, yaz transfer döneminin en bonkör takımı Anzhi’nin de el altından zemin yokladığı öğrenildi.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:02 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2