tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Gelinlik-Damatlık Modelleri&Aksesuarları (http://www.tualimforum.com/gelinlik-damatlik-modelleriveaksesuarlari/)
-   -   Gelinler İçin Dantel Spor Ayakkabı Modelleri (http://www.tualimforum.com/gelinlik-damatlik-modelleriveaksesuarlari/127975-gelinler-icin-dantel-spor-ayakkabi-modelleri.html)

ASYA 02.05.13 21:06

Gelinler İçin Dantel Spor Ayakkabı Modelleri
 
Gelinler İçin Dantel Spor Ayakkabı Modelleri

Gelinlik için ayakkabı seçiminde düğün günü uzun saatler boyunca ayakta kalacağınızı unutmamanız düğün gününü zehir olmaktan kurtarabilir. Yüksek topuklu, zarif ayakkabını içinde elbette ilk saatlerde kendinizi bir prenses gibi hissedeceksiniz. Saatler ilerledikçe ayakkabının vurması ya da ayağınızı ağrıtması gibi ihtimaller sandığınızdan çok daha yüksek olabilir. Topuklu ayakkabıya alışık olmayanlar için durum daha da vahim olabilir.


Amaç kimsenin gözünü korkutmak değil tedbirli olmanızı sağlamak. Pek çok gelin adayı, düğün günü için yedek ayakkabılar edinir. Fotoğraf çekimi, nikah töreni ve ilk dans için gelinliğinizin altına topuklu, abiye ayakkabınızı giyebilirsiniz. Ancak ilk dans sonrasında konuklarla resim çektirirken ya da dans pistinde eğlenirken ayakkabılarınızın yolunuza çıkmasını istemiyorsanız, onları spor ayakkabılarla değiştirebilirsiniz. Elbette gelinliğinizin altına günlük yürüyüş ayakkabılarınızı giymeniz doğru olmaz.

Bu ayakkabı sorunu yaygın bir sorundur, işte bu yüzden firmalar artık özel olarak gelinlik altına giyilmesi için tasarlanmış, dantelli veya taşlı spor ayakkabılar hazırlamaktalar. Bunlardan birine Dantell firmasında rastladım. Converse model ayakkabı dantel ile kaplanmış. Eminim bu ayakkabıları düğünün başlangıç anından itibaren giymek isteyecek, spor tarzı benimseyen gelinler de çıkacaktır.

Dantelli ürünler üzerine yoğunlaşan firmada gelin bohçası ve dantelli nevresim takımları da bulabilirsiniz. İstanbul’da Kapalıçarşı ve Akmerkez’de mağazaları bulunan firmaya (0212) 224 08 67 numaralı telefondan ulaşarak sorularınızı sorabilirsiniz. Tüm mağaza adreslerini ‘dantell.com‘ adresli web sitelerinde bulmak mümkün.

alıntı


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:44 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2