tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Gelinlik-Damatlık Modelleri&Aksesuarları (http://www.tualimforum.com/gelinlik-damatlik-modelleriveaksesuarlari/)
-   -   Yüzüğünüzü Seçerken Dikkat Etmeniz Gerekenler (http://www.tualimforum.com/gelinlik-damatlik-modelleriveaksesuarlari/30806-yuzugunuzu-secerken-dikkat-etmeniz-gerekenler.html)

AnGeL 23.05.09 07:22

Yüzüğünüzü Seçerken Dikkat Etmeniz Gerekenler
 
Yüzüğünüzü Seçerken Dikkat Etmeniz Gerekenler


Evlilik yüzüğü uzun yıllar boyunca takılacağı için zevkinize uygun olduğu kadar rahat olmasına da dikkat etmelisiniz. Yüzüğünüzün rahatlığını test etmeniz sizin için avantaj olacaktır. Nikahınızdan bir süre önce yüzüklerinizi kullanırsanız, size rahatsızlık veren bir problem karşısında kuyumcunuz en uygun şekilde düzeltecektir. Ve düğün gününüz de yüzüklerinizden dolayı yaşayabileceğiniz sorunları çözmüş olacaksınız.
Yüzük seçerken sizin ve mustakbel eşinizin zevkine hitap edecek, uyumlu bir tarz bulmalısınız. Yüzüğünüzü almaya karar verdiğiniz zaman ufak bir fiyat araştırması yapmalısınız. Hem kesenize, hem zevkinize, hem de parmaklarınıza uygun olan yüzük evliliğiniz boyunca aşkınızın sembolü olacaktır. Araştırmalarınız sonucunda size en uygun kuyumcu veya mücevherci bulduğunuz da, bir çok model alternatifi sunacaktır. Eğer kuyumcunuz veya mücevhercinizin sunduğu alternatiflerden hoşlanmadıysanız, farklı ve kendi stilinizde bir yüzük modeli istiyorsanız, yüzüğünüzü kendiniz dizayn edip, hiç kimsede olmayan olmayan farklı bir modelde yaptırabilirsiniz.
Evlilik yüzüğünü seçmeden önce cildinizin alerjik olup olmadığını bilmeniz gerekir. Eğer hassas ve alerjik bir cilde sahipseniz saf altın ya da platinden olmayan bir yüzük sizi rahatsız edecektir. Sadece beğendiğiniz için satın almamalısınız. Cildinizin tahriş olmasını engelleyebilmeniz için yüzüğünüzün saf altın ya da platin olmasına mutlaka çok dikkat etmelisiniz.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:47 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2