tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Gelinlik-Damatlık Modelleri&Aksesuarları (http://www.tualimforum.com/gelinlik-damatlik-modelleriveaksesuarlari/)
-   -   Gelin İç Çamaşırı (http://www.tualimforum.com/gelinlik-damatlik-modelleriveaksesuarlari/35190-gelin-ic-camasiri.html)

ASYA 30.07.09 02:18

Gelin İç Çamaşırı
 
Gelinlik içine iç çamaşırları-Gelinlik İç Giyim, Gelin iç çamaşırı Modelleri, Atlet, Baby Doll, Büstiyer-jartiyer

En sonunda hayallerinizi süsleyen gelinliğinize karar verdiniz. Peki ama rüya kıyafetinizin altında neler oluyor? Kusursuzluğunuzu tamamlayan rüya takımınızı nasıl seçeceksiniz?
İç çamaşırınız gelinliğinizin kendi güzelliğini yansıtması açısından son derece önemlidir. Çamaşırınızı gelinliğinizin modeline uygun olarak seçmelisiniz. Eğer göğüs ya da sırt dekolteli bir gelinlik tercih ederseniz çamaşırınız daha da önemli hale gelecektir. Göğüs dekolteniz derinse yapışma sutyenleri yada straplez modelleri kullanabilirsiniz. Diğer bir alternatif ise gelinliğinizin içine sutyen dikimi olabilir. Küçük göğüslü iseniz pedli toparlayıcı sutyenleri tercih etmelisiniz. Unutmayın o gece çamaşırınızın yalnızca fonksiyonelliği değil aynı zamanda çekici ve baş döndürücü olmasına da dikkat etmelisiniz!
Çamaşırınızın renk seçiminde, gelinliğinizin rengini dikkate almalısınız. Kumaş cinsi olarak ise gelinliğinizin kumaşının altından sırıtmaması için dantelli ve süslü kumaşlar yerine; ipek ya da sateni kullanmanızı tavsiye ediyoruz. Ayrıca balayına gitmeyi planlıyorsanız, bu işlere girişmişken seksi ve hoş takımlardan bir kaç çift alabilirsiniz!!!


ASYA 30.07.09 02:21

--->: Gelin İç Çamaşırı
 


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 20:04 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2