tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Gelinlik-Damatlık Modelleri&Aksesuarları (http://www.tualimforum.com/gelinlik-damatlik-modelleriveaksesuarlari/)
-   -   Yazlık Düğün Mekanları (http://www.tualimforum.com/gelinlik-damatlik-modelleriveaksesuarlari/46022-yazlik-dugun-mekanlari.html)

ASYA 21.06.10 16:27

Yazlık Düğün Mekanları
 
Yazlık Düğün Mekanları


http://img46.imageshack.us/img46/318...45e05e4530.jpg


1- Çırağan Sarayı - İSTANBUL

2- Esma Sultan Yalısı - İSTANBUL

3- Sait Halim Paşa Yalısı - İSTANBUL

4- Feriye Lokantası - İSTANBUL

5- A'jia Hotel - İSTANBUL

6- Ilıca Hotel - ÇEŞME

7- Kemer Country Club - İSTANBUL

8- Çubuklu 29 - İSTANBUL

9- Bilkent Otel - ANKARA

10- Korumar Hotel De Luxe - KUŞADASI

ÇIRAĞAN SARAYI

Balayı odası hediye

Çırağan Sarayı'nda yaz düğünleri için en çok sarayın deniz kenarındaki 1200 kişi kapasiteli terası öneriliyor. Dekorasyon, ses ve ışık sistemleri sarayın tarihi yapısına uygun olarak kısıtlanıyor. Düğün planlama bölümü hazırlıkların 6 ay hatta 1 yıl önceden başlamasını öneriyor. Düğünden 10 gün önce gelin ve damatla yapılan koordinasyon toplantısında tüm detaylar konuşuluyor. Düğün gecesi saray bölümünde bir balayı süiti ile düğün pastası hediye. Çırağan, Türkiye'den olduğu kadar Yunanistan, İspanya, Arap ülkeleri gibi birçok ülkeden gelenlere de evsahipliği yapıyor. Fiyatlar kişi başı ortalama 180 Dolar. Müzik ve süsleme fiyata dahil değil.

ESMA SULTAN YALISI

Denizden gelen gelin-damat

The Marmara Otelleri bünyesinde bulunan Ortaköy'deki tarihi Esma Sultan Yalısı'nda düğün, Boğaz Köprüsü manzaralı. Esma Sultan'ın denizden gelişe imkan sağlayan bir iskelesi var. Yazın bahçede yapılan düğünlerde oturmalı düzende 1000, kokteylde ise 2 bin kişi ağırlanabiliyor. Fiyatlar kişi başı 100 Euro'dan başlıyor. Fiyata giriş kokteyli, limitsiz yerli içki, düğün pastası dahil. Müzik ve süsleme fiyata dahil değil ancak yeni evlilere The Marmara Otel'de balayı odası hediye. Düğün düzenlemeleriyle ziyafet ofisi ilgileniyor.

SAİT HALİM PAŞA YALISI

Rıhtımda nikáh töreni

İstanbul Boğazı'nın Yeniköy kıyısında bulunan Sait Halim Paşa Yalısı'nda, misafirler kokteyldeyken gelin ve damat tekne ile rıhtıma getirilebiliyor. Yalının nikáh için en güzel mekánı rıhtımı. Nikáh sonrası misafirler 'Harem Bahçe' bölümünde yemeğe alınıyor. İlk içkileri ikram edilirken gelinle damat yeniden dans için bahçeye çıkıyor. Sait Halim Paşa'nın düğün paketine karşılama kokteyli, düğün yemeği, düğün pastası ve yalıda süit balayı odası dahil. Açık havada kokteyl için 950, yemek düzeninde 750 kişiye kadar kapasitesi var. Fiyatlar seçilen mönüye göre 85-115 Euro arasında.

FERİYE LOKANTASI

Osmanlı mutfağı tadında düğün

Osmanlı mutfağının usta restoranlarından olan Feriye, Boğaz'ın Ortaköy kıyısında bir başka güzel mekán. Açıkhava düğünleri için oturmalı düzende 1000, kokteylde 1500 kişi kapasitesi var. Mönü müşterinin isteğine göre belirleniyor. Müzik ve süsleme fiyat dışı. Hoşgeldin kokteyli ve düğün pastası fiyata dahil. Ortalama 75 -100 Euro arası değişiyor. Düzenlemeleri satış ofisi yapıyor.

A'JIA HOTEL

İsterseniz özel mönü

Kanlıca'da tarihi Ahmet Rasim Paşa Yalısı'ndaki A'jia Hotel, Boğaz'ın Anadolu kıyısında. Haftanın her günü, kokteyl ve kokteyl prolonge servisi verilebiliyor. A'jia'da düğün ve davetler için kokteylde 250 kişi; oturmalı düzende hafta içi 150, hafta sonu 200 kişilik kapasite var. Standart mönülerin yanı sıra düğün sahiplerinin düşündükleri konsepte uygun ve kendilerine özel mönüler hazırlatabilme şansı var. Yanı sıra, ses, ışık, canlı müzik, masa ve mekán düzenlemesi konusunda düğün organizasyon danışmanlığı hizmeti veriliyor. Fiyatlar ortalama 70 Euro'dan başlıyor.

ILICA OTEL

Yüzen platformda evlenin

İzmir Çeşme'deki Ilıca Otel'in özellikle Vela Beach adı verilen yüzer platformunda yapılan düğünleri meşhur. Yaz düğünleri için 1500 kişilik yemek, 2 bin kişilik kokteyl kapasitesine sahip. Jet sosyete davetleriyle dikkat çekiyor. Mango dilimleri üzerinde halibut füme, ricotta peyniri ile doldurulmuş tavuk göğsü, kurutulmuş ananas eşliğinde sebze lazanya üzerinde levrek filetoları gibi seçeneklerin yer aldığı 6 mönü hazırlıyorlar. 200 kişilik bir ziyafet ekipleri var. Mönü fiyatları 100 - 180 YTL arasında değişiyor. Fiyata müzik ve süsleme dahil değil. Yeni evlenen çifte ilk gece konaklaması, şarap, meyve sepeti ve Türk tatlı tabağı da hediyeleri.

KEMER COUNTRY CLUB

Çardak altında nikáh

İstanbul Kemerburgaz'da bulunan Kemer Golf & Country Club'da yaz düğünleri genellikle "Hayat Çim" bölümünde yapılıyor. Kötü hava olasılığına karşı iç salon ve bar da kullanılabiliyor. Nikáh çardağın altında kıyılıyor. Düğün kırda olunca daha çok açık büfe barbekü mönüler tercih ediliyor. Hayat Çim'in kapasitesi 1000 kişi. Evlenen çift, buradaki bungalovlarda kalabilir, ancak bu fiyata dahil değil. Pasta müzik ve süsleme de fiyata dahil değil. Limitsiz yerli içki verilen mönü kişi başı 120 YTL'den başlıyor. Düzenlemeleri düğün organizasyon bölümü yapıyor.

ÇUBUKLU 29

Sürpriz yağmura hazırlıklı

Beykoz Korusu ile Boğaz arasındaki Çubuklu 29, oturma düzeninde 900, parti düzeninde 1500'e kadar misafiri ağırlayabiliyor. Mekánın gürültü kirliliği yapmayan camekanlı bir dans pisti var. Çatal-bıçaksız yenilebilen mönü, karamelli profiterol, uzun çubuklarla ikram edilen düğün pastası gibi spesiyalleri var. Nikáh memurundan başlayarak, dekor, müzik tesisatı, ışıklandırma, masa düzeni ve ilave organizasyonlar mekán tarafından, fiyata dahil olarak gerçekleştiriliyor. Korumalı bölümü sayesinde yaz yağmuru sürprizine hazırlıklı. Fiyatlar kişi başı 45 Euro'dan başlıyor. Aranan minimum kişi sayısı 200. Tel: (216) 322 28 29 (216) 322 28 29

BİLKENT OTEL

VIP sürprizler var

Ankara'nın önemli otellerinden Bilkent Otel ve Konferans Merkezi'nin birbirinden farklı büyüklük ve özellikte birçok salonu var. Ancak yaz düğünü için en uygun yer havuzbaşı. Burada 1500 kişiye kadar yemekli ya da kokteyl düğünler yapılabiliyor. Düğün organizasyonları için fiyatlar 38-50 Dolar arasında değişiyor. Bu fiyatlara KDV dahil değil. Düğün planlanma aşamasını ziyafet ofisi yapıyor. Özel isteklere uygun şekilde yapılan düğün pastası, pasta kesimi sırasında şampanya sunumu, balayı odası, balayı kahvaltısı ve balayı VIP sürprizi otelin fiyata dahil armağanları. Süsleme ve müzik ise fiyata dahil değil.

KORUMAR OTEL

Törene günbatımında başlayın

Kuşadası merkezden Selçuk yönünde 2 km mesafede. Tüm kapalı salonları ve havuzbaşı, Kuşadası ve Güvercinada manzaralı. Otel havuzbaşı düğünleri için en az 100 kişilik en çok 600 kişilik rezervasyon alıyor. Kişi başı 75 YTL'den başlayan fiyatlara mönü, limitli yerli içki ve düğün pastası dahil. Müzik organizasyonu ve süsleme fiyata dahil değil. Korumar'da düğün organizasyonu için düğün ve organizasyon bölümü çalışıyor. Otelin balayı odasında üzerinde cibinlik bulunan yuvarlak bir yatak, tavanda yuvarlak ayna ve jakuzi bulunuyor. Oda yatağa konan güller ile süsleniyor, şampanya ikramı da var.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:32 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2