tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Gelinlik-Damatlık Modelleri&Aksesuarları (http://www.tualimforum.com/gelinlik-damatlik-modelleriveaksesuarlari/)
-   -   Resimli Düğün Davetiyesi Hazırlama (http://www.tualimforum.com/gelinlik-damatlik-modelleriveaksesuarlari/96689-resimli-dugun-davetiyesi-hazirlama.html)

Okyanus 09.05.12 02:39

Resimli Düğün Davetiyesi Hazırlama
 
Resimli Düğün Davetiyesi Hazırlama

Resimli davetiye hazırlarken seçtiğiniz fotoğfrafların kaliteli olmazına dikkat edin. Özellikle kendi fotoğraflarınızı seçerken yetersiz ışıkta çekilmiş, fotoğraflarınızda yüz kısmında pixel bozulması olmayan fotoğrafları tercih ediniz. Pixel bozukluklarını yüzlerde fotoğrafı yakınlaştırdığınızda siyah siyah irili ufaklı noktalar cilt renginizin önüne geçiyorsa bu fotoğrafları kullanmantar kesinlikle kaçının. Sonra kendinizi beğenmeye bilir hatta cep telefonu ile çekilmiş fotoğrafları kullanmaya kullanmaya çalışırsanız yanımda duran bu da kim diyebilirsiniz.

Arka plan için seçtiğiniz görsellerini googleden arayarak değil bu alanda fotoğraf paylaşımı yapan sitelerden alınız. Hatta bu görsellerin vektörel uzantılı dosya olması (.psd, .cdr, .ai, .fh, .fhr, .esp, .qxp) çalışmanıza kalite katacaktır. Ama siz sadece photoshop'da davetiye hazırlayacaksanız ve vektörel davetiye olmasını istiyorsanaz o zaman .psd photoshop davetiye arka plan örnekleri yada .esp davetiye arka plan örnekleri bulmanız gerekir.

Davetiye sözlerinin ve bilgilerinizin baskı sonrası daha net çıkmasını istiyorsanız çalışmanızı photoshop dosyası olarak teslim etmeniz gerektiğini unutmayınız.

Davetiye hazırlama keyifli bir iş olmalı sizin için. Siz davetiyenizi hazırlarken sıkılacağınızı düşünüyorsanız bu işten baştan vazgeçmenizi tavsiye ederiz.

Örnek Resimli Düğün Davetiyeleri

http://s019.radikal.ru/i635/1203/59/4998ea89d28c.jpg

http://s019.radikal.ru/i611/1203/3a/10bc8a873d55.jpg

Alıntıdır..


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:30 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2