tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Gelinlik-Damatlık Modelleri&Aksesuarları (http://www.tualimforum.com/gelinlik-damatlik-modelleriveaksesuarlari/)
-   -   Nişan Bohçası Nasıl Hazırlanır - Nişan Bohçasında Olması Gerekenler (http://www.tualimforum.com/gelinlik-damatlik-modelleriveaksesuarlari/96719-nisan-bohcasi-nasil-hazirlanir-nisan-bohcasinda-olmasi-gerekenler.html)

Berfin 10.05.12 20:53

Nişan Bohçası Nasıl Hazırlanır - Nişan Bohçasında Olması Gerekenler
 
Nişan Bohçası Nasıl Hazırlanır - Nişan Bohçasında Olması Gerekenler

Evlilik ve öncesi yöreden yöreye ve ülkeden ülkeye farklı özellikler taşımaktadır. İnsanların evlilik hazırlıkları yaparken farklı adet ve göreneklere göre hareket ettiğini farklı uygulamaları önemsediğinigörmekteyiz. Bidolubilgi.com olarak sizlere Cenet vatanımız Türkiye ve Türk halkının evlilik öncesi nişan törenlerinin olmazsa olmazlarından olan nişan bohçası hakkında bilgilendirici bir yazı yazmak istedik. Nişan bohçası hazırlama hakkında yeterli bilgisi olmayanlar bu yazımız sayesinde bu işirahatlıkla halledebileceklerdir.
http://img607.imageshack.us/img607/2135/92246868.jpg


Evlilik hazırlığı yapan çiftler birbirlerine nişan için bohça hazırlar. Kız tarafı erkeğe erkek tarafı kıza…peki bu nişan bohçasında neler yer alır?Hazır nişan bohçası var mıdır,varsa fiyatı nedir? İşte bu sorularınızın cevapları…

Erkek tarafının hazırladığı nişan bohçasında olması gerekenler:

Öncelikle olması gerekenleri yazmadan önce şu bilgiyi paylaşalım nişan bohçası ülkemizin değişik bölgelerinde farklı farklı hazırlanmaktadır. Bu sebeple ortak olan malzemeleri hatırlatmaya çalışacağız.

Gecelik takımı, iç çamaşırları, sabahlık, parfüm, makyaj seti, çanta, ayakkabı, etek ve ceketten oluşan bir takım yada elbise ile terlik bulunur.Ayrıca nişan esnasındaki takıları da unutmayalım. Kızın büyüklerine de hediyeler (giysi) alınabilir.

Kız tarafının hazırladığı nişan bohçasına gelirsek; pijama, iç çamaşır takımı, tıraş seti, terlik, gömlek, kravat, kemer, çorap ile parfüm bulunur.ayrıca erkeğin aile büyüklerine de hediyeler (giysi vs.) alınabilir.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:44 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2