tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Göz Hastalıkları (http://www.tualimforum.com/goz-hastaliklari/)
-   -   Konjoktivit Nedir? Göz Konjoktiviti-Göz Konjoktiviti Tedavisi (http://www.tualimforum.com/goz-hastaliklari/41878-konjoktivit-nedir-goz-konjoktiviti-goz-konjoktiviti-tedavisi.html)

Fenci 25.12.09 17:58

Konjoktivit Nedir? Göz Konjoktiviti-Göz Konjoktiviti Tedavisi
 
Konjoktivit Nedir? Göz Konjoktiviti-Göz Konjoktiviti Tedavisi

Toz toprak, sert ve soğuk rüzgar, yabancı cisimlerin tesiriyle, veya az ışıkta çalışma neticesi peyda olur. Sabahleyin göz açıldığı
zaman bir ağırlık duyulur. Göz kapaklarında kuruluk olur. Akşamları hasta daha fazla ıstırap çeker. Göz içi kızarmıştır. Göz kapağının içi de bu kızartı ve şişkinliğe katılır. Hastalık ilerlediğinde gözlerde çapaklanma olur. Kapaklar birbirine bitişir, kaşıntı olur. Işığahttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgkarşı fazla hassasiyet peyda olur. Gözyaşıhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgdamlar.

Tedavi hususunda evvela zararlı tesirleri bertaraf etmeli, toz toprak ve ışıksızlıktan korunmalı, koyu renkhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpggözlük taşımalı, a-sit borikle gözü yıkamalı. Bunlar kafi gelmezse daha tesirlihttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgantiseptiklere başvurmalı ve hekim çağırmakdır.

Not: İnternetten alıntıdır.

Kartal 29.01.19 17:33

Konjoktivit Nedir? Göz Konjoktiviti-Göz Konjoktiviti Tedavisi
 
Konjoktivit Nedir? Göz Konjoktiviti-Göz Konjoktiviti Tedavisi

Teşekkürler


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:35 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2