tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Güncel Haberler Aktuel (http://www.tualimforum.com/guncel-haberler-aktuel/)
-   -   UNICEF'TEN yardım balosu (http://www.tualimforum.com/guncel-haberler-aktuel/1764-uniceften-yardim-balosu.html)

Jaguar 29.02.08 03:53

UNICEF'TEN yardım balosu
 
UNICEF'TEN yardım balosu
UNICEF Türkiye Milli Komitesi ''Okul Ekliyoruz'' kampanyasına daha fazla derslik kazandırmak, kız ve erkek tüm çocukların eğitimlerini sağlamak amacıyla yardım balosu düzenledi.

Bilkent Otel'deki baloya, Prof. Dr. İhsan Doğramacı ve eşi Ayser Doğramacı'nın yanı sıra bazı ülkelerin büyükelçileri, iş adamları, sanatçılar ve basın-yayın kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Balonun sunuculuğu üstlenen Halit Kıvanç, UNICEF'in 1946 yılında İkinci Dünya Savaşı'ndan sıkıntıyla çıkan ülkelerin sorunlarını hafifletmek için kurulduğunu söyledi.

Türkiye'nin içinde bulunduğu süreç düşünüldüğünde düzenlenen balonun bir eğlence olmadığını ifade eden Kıvanç, ''Bu, Mehmetçiğin yaptığı hareketin bir başka türlüsüdür'' dedi.

UNICEF Türkiye Milli Komitesi Başkanı Talat Halman, baloya katılanlara teşekkür ederek, sponsor kuruluşların yetkililerine plaket verdi.

Plaket töreninin ardından ünlü sanatçı Sezen Aksu konser verdi.

Aynı zamandan UNICEF gönüllüsü olan Aksu, sevilen şarkılarını davetliler için seslendirdi.

Bu arada geceye katılanlardan yazar Ayşe Kulin, balo için özel olarak yazdığı ve tüm geliri UNICEF'e bağışlanan Sit Nene'nin Masalları kitabını imzalarken, İhsan Doğramacı ve iş adamı Hamdi Akın 30'ar bin YTL'ye birer kitap satın aldı.


SABAH


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 15:22 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2