tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > GÜNCEL HABERLER > Güncel Haberler Aktuel
amp;markreadhash=guest" rel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul etrel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul et
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et

Güncel Haberler Aktuel Türkiyeden günlük,güncel haberler,sıcak haberler...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Uğur Dündar Canlı Yayın metni ve Videosu
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
1466

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 26.03.09, 12:16   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Administrator
 
tualim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 2.920
Konular: 3793
Puan Grafiği
Rep Puanı:22454
Rep Gücü:20
RD:tualim has a reputation beyond reputetualim has a reputation beyond reputetualim has a reputation beyond reputetualim has a reputation beyond reputetualim has a reputation beyond reputetualim has a reputation beyond reputetualim has a reputation beyond reputetualim has a reputation beyond reputetualim has a reputation beyond reputetualim has a reputation beyond reputetualim has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 125
207 Mesajına 2.102 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Uğur Dündar Canlı Yayın metni ve Videosu

Uğur dündarın çileden çıktığı canlı yayın konuşmasının metni burada arkadaşlarım…
Bugün açıklanan Ergenekon’un 2. iddianamesinde yer alan bazı ifadeler Star Haber’in anchorman’i Uğur Dündar’ı çileden çıkardı.
Akşam Star Ana Haber’i seyredenler duyduklarına inanamadı.. Uğur Dündar sinir harbi içinde kendisine yöneltilen iftiraya karşı Başbakan’a ve yetkililere çağrı yaptı.
Eli ve sesi titreyen, sinirlerine hakim olamayan deneyimli haberciyi bu kadar çıldırtan karısıyla ilgili bir iddiaydı. Bugün açıklanan ve birçok tanıdık isme ağır suçlamalar yönelten iddianamede Uğur Dündar’ın eşinin, Dündar ile evliyken 2 kez Brezilya’ya yalnız gittiği ifadesi yer alıyor.
Uğur Dündar Canlı Yayında Cevap Verdi
İşte Uğur Dündar’ın canlı yayındaki o sözleri:
AİLE NAMUSUMA KURŞUN SIKILDI
“Bugüne kadar her sözü ‘Bu konuda son sözü Yüce Türk yargısı söyleyecek’ diye noktaladım. Yüce Yargıya hayatım boyunca güveneceğim..
Ancak bu ‘bizim’ yargımızın değerli savcıları, bu Ergenekon iddianamesini hazırlayan savcılar bugün benim onuruma, şerefime, aile namusuma maalesef kurşun sıktı.
Buraya kadar Ergenekon iddianamesini tam bir tarafsızlık ve serin kanlılık içersinde sizlerle paylaştık. Şimdi birkaç dakikanızı alacağım ve bir konuyu vicdanlarınıza teslim edeceğim. Çünkü son iddianamede yer alan bu konu, ben ve ailemle ilgili.
ÖLDÜRÜLME TALİMATIM VERİLDİ
Tansu Çiller’in başbakan olduğu dönemde, eşi Özer Çiller’in çıkardığı iddia edilen bir gazete (Öncü) ve yine ona ait olduğu iddia edilen bir TV kanalı vardı. (Btv) Biz Çiller ailesiyle ilgili yolsuzluk iddialarını Amerikalara kadar gidip araştırdık. Ve bunları toplumun gerçekleri öğrenme hakkı doğrultusunda sizlere anlattık. Başımıza gelmeyen kalmadı. Peşimizden maliyecileri koşturdular.. Devletin istihbarat teşkilatını kullandılar.. Patronumuza baskı yaptılar. Beni ve Emin Çölaşan’ı susturmak için 500 milyon dolarlık bir promosyonu yaptıracaklarını söylediler, ‘yeter ki onları kontrol et’ dediler. Aydın Doğan bunu kabul etmedi ve kalemlerimizi kırmadı. Yetmedi, daha sonra Susurluk çetesine birileri tarafından benim öldürülme talimatım verildi.
Burada, bu stüdyoda eski özel harekatçı Ayhan Çarkın geldi ve benim öldürülmemin istendiğini söyledi. Ve, merhum Abdullah Çatlı’nın “Yahu bizim Uğur Dündar’la ne işimiz var. O Çillerler’le ilgili haber yapıyor diye niçin öldürelim. Dündar vatanını milletini seven bir insandır. Bırakın kardeşim yolumuzu devam edelim” dediğini Ayhan Çarkın burada anlattı.
İDDİANAMEDEKİ O KISIM
Ben o televizyonda ve o gazetede şahsıma ve aileme dönük bütün iftiraları mahkum ettirdim. Şimdi bugünkü iddianameden bir bölüm okuyoruz sizlere.. Btv’nin haber müdürü, şu anda Susurluk zanlısı olan bir gazeteciye e-mail atıyor. Aynen şunlar yazıyor o e-mail’de:
‘Btv kanalında haber müdürü olarak göreve başladım. Ama Özer Çiller çok küfürlü haberler yaptırmak istedi. (Yani bize küfür ettiriyor) Bir müddet sonra yöneticilikten ayrıldım. (Yani adam dayanamadığını söylüyor) Kütüphaneye kapanmıştım, bir baktım ki benim ismim silinmemiş künyeden ve bütün mahkemeler bana açılıyor. (Tabii o gazetenin künyesinde kim varsa ona açacağız) Hemen Uğur Dündar’a haber yolladım, bana mahkeme açma diye.. Tuncay Özkan da o sıralar Arena’da çalışıyordu. Hemen araya girerek benle görüşmek istedi. Görüştük, bana Arena’ya çıkmamı teklif etti. (Yani Tuncay Özkan diyor ki; ‘Çık anlat, Uğur Dündar ve Arena’ya yönelik iftiraları kim kaleme aldırdı bunları anlat’ diyor. Adam da çıktı anlattı.)’
Uğur Dündar Canlı Yayında Cevap Verdi VİDEO tıkla izle
EŞİYLE İLGİLİ İDDİA
Şimdi bakın.. Asıl yüreğimi yakan bölüme geliyorum:
‘Ayrıca Uğur Dündar ve Aydın Doğan’la ilgili elimde ciddi belgeler ve resimler vardı. Mesela Uğur Dündar’ın aile ilişkileri, karısının sürekli Brezilya’ya gidişi..’ Bununla ilgili olarak daha bir yığın palavra, iftira..
İNTİHAR BİLE EDERİM
Benim eşim, evlendikten sonra hiçbir zaman tek başına yurtdışına çıkmadığı gibi hayatında Brezilya’ya gitmedi. Eğer benim eşimin Brezilya’ya gittiğini birisi çıksın ispat etsin, ben şu dakikada görevimi bırakacağım. Hatta intihar bile ederim..
YANDAŞ BASINA MALZEME
Bu namus meselesi.. Uğur Dündar’ın aile ilişkisi, eşimin sık sık Brezilya’ya gitmesi gibi birisi iftira atacak ve siz savcı olarak bu iftiranın peşine düşmek yerine onu aynen alıp, yarın öbür gün bizim yaptığımız haberlerden rahatsız olan yandaş basının kullanması için malzeme hazırlayacaksınız. Bunun Ergenekon davasıyla ne ilgisi var.
ŞEREFİMİZ BEŞ PARALIK EDİLMEK İSTENİYOR
Hayatı çetelerle, mafyayla, bu ülkenin gerçeklerini anlatmakla ve gelmiş geçmiş bütün iktidarların hışmını çekmek pahasına cesaretle.. Daha geçen gün Melih Gökçek beni ‘Türkiye’yi onlara dar edeceğim’ diye tehdit etmedi mi.. Şimdi yargı eliyle aile namusumuz, şerefimiz peş paralık edilmek isteniyor.
Uğur Dündar Canlı Yayında Cevap Verdi VİDEO tıkla izle
BAŞBAKAN’A SESLENİYORUM..
Ben Sayın Başbakan’a sesleniyorum, Sayın Başbakan’ın temiz olduğuna inandığım yüreğine sesleniyorum; Sayın Başbakan, Emine Hanım’ın sık sık Brezilya’ya gittiğine dair bir yerde size bir iftira atılmış olsa, aile namusunuz karalanmak istense ne yaparsınız?
Sayın Adalet Bakanı.. Dürüstlüğüne her zaman inandığım, dürüst olduğunu her zaman söylediğim Sayın Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin.. Sizin eşinize böyle bir çamur atılsa sizin aile namusunuz karalansa ne yaparsınız?
İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Aykut Cengiz Engin, size sesleniyorum.. Bunun altına nasıl imza atar bir savcı?
Hakimlere, savcılara, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu’na, vicdanı nasırlaşmamış, cesareti prangalanmamış bütün hukuk adamlarına sesleniyorum..
Birisi bizim namusumuzla oynarsa bunu hesabını yargıda sorarız. Ama yargı bizim namusumuzla oynarsa ne yapacağız?
Hadi gelin öldürün.
Soruyorum bunun Ergenekon’la ne alakası var..”

kaynak:haber3.com
VİDEOYU BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ
--------------Tualimforum İmzam--------------
TUALİM



Tualimforum kurallarını okuyunuz Lütfen.
Forum kullanımı hakkında bilgi için TIKLAYINIZ%TIKLAYINIZ.
Soru ve sorunlarınızı BURADAN bize yazabilirsiniz.
Kurallara uymayan kişilerin tualimforum'a girişleri yasaklanacaktır.
Lütfen imzanıza site adı, link içeren resimler koymayınız sorgusuz silinecektir.
tualim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
canli, dundar, metni, ugur, ve, videosu, yayin


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
iPhone'dan Canlı Yayın Yapın! ASYA iPhone 0 14.01.13 02:24
Canlı Yayın Deyiminin Anlamı ve Açıklaması Nokia Deyimler ve Açıklamaları 0 30.07.12 00:26
İstanbul Mobese Canlı Yayın Kedi İstanbul 0 18.10.09 02:38
Can Dündar Biyografisi,Can Dündar Hayatı,Can Dündar Yaşamı,Can Dündar Kimdir? İpek Türk Edebiyatçıların Hayatı ( Biyografisi ) 0 01.07.09 16:41
Internet'te Canlı Yayın Nedir? Güllü Network ve İnternet 0 18.01.09 21:03


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 23:12 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2