tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Güzellik-Bakım-Makyaj (http://www.tualimforum.com/guzellik-bakim-makyaj/)
-   -   Selülitlere Lahana Kürü İle Elveda (http://www.tualimforum.com/guzellik-bakim-makyaj/126582-selulitlere-lahana-kuru-ile-elveda.html)

ASYA 10.04.13 12:34

Selülitlere Lahana Kürü İle Elveda
 
Selülitlere Lahana Kürü İle Elveda


Bir Çok Kadının büyük kabusu olan selülitler,artık lahana ile üç haftada sona eriyor nasılmı.Hemen cevabını verelim elbetteki Beyaz Lahana kürü ile :) Her derde deva bayaz lahananın selülitleri ortadan kaldıracak bir formül.Kadınların en büyük kabusu olan selülitler, lahana ile üç haftada sona eriyor. Ayrıca beyaz lahana yaz aylarında fit olmak isteyenlere kalıcı kilo kaybı yaşatıyor bilginize bayanlar.

Lahana kürü hazırlamak için öncelikle 3-4 adet beyaz lahana yaprağı, kaynamakta olan yarım litre suya atılır ve hafif ateşte ağzı kapalı olarak 15 dakika pişirin.Daha sonra Aç veya tok karnına Sabah bir su bardağı ve akşam bir su bardağı olmak üzere için. Bu işleme toplam 3 gün devam etmelisiniz.Bu kürü 3 gün uyguladıktan sonra 3 gün ara verin ve tekrar 3 gün uygulamalısınız bayanlar. Bu şekilde toplam yirmibir gün içerek kürü tamamlamanız gerekiyor.

Daha sonra bu uygulamaya yirmibir gün ara verin.yirmibir gün sonrasında sadece haftada bir defa sabah ve akşam,aç yada tok karnına 1 su bardağı içilerek selülitler yok olana kadar bu küre devam edilir.
Damak tadına uygun olsun ya da içimi kolay olsun düşüncesiyle haşlama suyuna hiç bir şey ilave etmeyin.Yirmibir günlük kür için kesinlikle ihtiyacınız olan miktarı bir defada değil, her gün taze olarak hazırlamanız gerekiyor.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:32 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2