tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Güzellik-Bakım-Makyaj (http://www.tualimforum.com/guzellik-bakim-makyaj/)
-   -   Gözaltı Torbalarından Kurtulmanın Yolları (http://www.tualimforum.com/guzellik-bakim-makyaj/41776-gozalti-torbalarindan-kurtulmanin-yollari.html)

AnGeL 23.12.09 16:58

Gözaltı Torbalarından Kurtulmanın Yolları
 
Gözaltı Torbalarından Kurtulmanın Yolları

http://img300.imageshack.us/img300/9...lttorbalar.jpg
Gözaltı torbaları insanın yaşını olduğundan daha büyük gösterir. Üç adımda onlardan kurtulabilirsiniz...

Eğer bu gözaltı torbalarınız gece geç saatlerde yatmanızdan oluşuyorsa uzmanlar önce gece geç saatlere kadar kalmaktan kaçınmanızı söylüyorlar. Daha gerçekçi bir çare istiyorsanız eczanelerde satılan gözaltı kremlerinden satın alabilirsiniz. Bu kremler size sağlıklı, uykunuzu almış bir görünüm sağlarlar.

İşte size 3 adımda gözaltlarındaki torbalardan kurtulmanın yolları

1- Krem sürüş şekli

Önce gözünüzün altına küçük dokunuşlarla sürdükten sonra yüzünüzün geri kalanına da bu kremi ince bir tabaka halinde uygulayın. Kremin içeriği cildinizi gerginleştirir ve gözaltı torbalarınızı azaltır.

2- Suyun faydası

Cildinizin sağlıklı bir görünüm kazanması ve geceden kalma yorgunluğunuzu örtmek için bol bol su için. Ayrıca alkolü azaltın.

3- Küçük hileler

Eğer tüm bunlar işe yaramazsa gözaltı torbalarınızdan kapatıcı bir kalemle geçici bir süre kurtulabilirsiniz. Yalnız ten renginize uyumlu olmasına dikkat etmelisiniz. Bunu da bileğinize sürerek test edebilirsiniz.

alıntı


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:30 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2