tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Güzellik-Bakım-Makyaj (http://www.tualimforum.com/guzellik-bakim-makyaj/)
-   -   Saç Dökülmesine Oksijenli Çözüm (http://www.tualimforum.com/guzellik-bakim-makyaj/42439-sac-dokulmesine-oksijenli-cozum.html)

ASYA 05.01.10 16:28

Saç Dökülmesine Oksijenli Çözüm
 
Saç Dökülmesine Oksijenli Çözüm

Saç Dökülmesi - Saç Dökülmesine Çözüm - Saç Bakımı - Sağlıkı Saçlar İçin - Saç Sağlığı




Saçınız mı dökülüyor? Saçınız öncelikle özel karışımlı bir şampuanla iki kere yıkanıyor. (Uyarmadı demeyin, pek güzel kokmuyor. Zaten faydalı şeylerin ya kokusu, ya da tadı pek iyi değildir.)

Ardından saç köklerine çamura banzeyen, bir aktarda bulabileceğiniz kadar çeşitli bitki karışımları içeren bir maske uygulanıyor. Bu maske ile saçlarınızı ışığa maruz bırakmaksızın 20 dakika bekliyorsunuz Akabinde saçlar saf su ile yıkanıyor ve asıl işlem başlıyor.

Oksijen, evet saf oksijenle saçlar kurutuluyor. Oldukça basınçlı olan bu oksijen tabancası yardımı ile saç köklerindeki kılcal damarlar harekete geçiyor ve saçı beslemek için çalışmaya başlıyor. Hareket başladığına göre, saçınızı besleyecek ve dökülmeleri durduracak bir şeyler verme zamanı geldiğini fark etmişsinizdir. Şimdi sırada özel bir sıvı losyon var. Bu losyon oksijen tabancasının içine yerleştiriliyor. Losyonu artık saç köklerine vermeye başladığımıza göre, bunların ne işe yaradığını sizlerle paylaşabilirim:

Şampuan saç diplerindeki atıkları ve yağlanmayı kontrol altına alır.
Maske derin temizlik yapar ve saç köklerine oksijenin ve losyonun ulaşmasını sağlar. Ayrıca saç tellerinin üzerinde olan çatlakları kapatır.

Saf oksijen, saç köklerindeki kan dolaşımını hızlandırır ki, beslenme başlasın.
İçerdiği özel karışım sayesinde harekete geçmiş kan dolaşımı, losyonun hızla emilmesini sağlar. Böylece dökülmeye başlamış, bakımsız kalmış, ya da yıpranmış saçlarınızı kurtarabilirsiniz.


[B]alıntı


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 23:32 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2