tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Güzellik-Bakım-Makyaj (http://www.tualimforum.com/guzellik-bakim-makyaj/)
-   -   Gülben Ergen'in Lohusa Diyeti (http://www.tualimforum.com/guzellik-bakim-makyaj/45658-gulben-ergenin-lohusa-diyeti.html)

ASYA 01.06.10 05:35

Gülben Ergen'in Lohusa Diyeti
 
Gülben Ergen'in Lohusa Diyeti
Gülben Ergen Diyeti

Gülben Ergen Nasıl Zayıfladı?
•Gülben Hanım, diyetinde her zaman doğal ve organik gıdalar tüketti. Yağ kısıtlaması ve özellikle kırmızı etten ve salamura gıdalardan uzak durması, benim yürüttüğüm tedavinin sonuç vermesi açısından şarttı.
•Sebze ve meyveyi, bitkisel çayları düzenli ve eşit olarak bölmeye çalıştık. Tek tip bitkisel desteklere yönelmedi.
•Tatlı istediği zamanlarda kahverengi şeker ve yağsız sütle yapılmış sütlaç veya muhallebi yedi. Ama porsiyonlarını küçülttü. Ara öğünlerde tatlı yediği zaman, ana yemekte değişiklik yaptık.
•Meyve olarak çok şeker içeren muz ve incir hariç, bütün meyveleri yedi.
•Tüm gıdaları aldı, herhangi bir yasak koymadık. Sadece saatlerine çok dikkat etti. Kahvaltı; sabah, öğlen yemeği; öğlen saatlerini geçmeyecek şekilde ayarlandı. Ara öğünlerde bazen tatlı ile meyve yer değiştirdi.



Gülben Ergen'in zayıflamasına yardımcı teknolojiler şöyle:
ULTRALYSE: Bir seansta iki-beş santim incelme sağlıyor. Düşük frekans ses dalgaları ile yağ hücresi küçültülüyor ve böylece istenilen bölgede daha rahat incelme sağlanıyor. Bu sistemle yağların vücuttan uzaklaştırılabilmesi için hastanın özel yağsız diyeti de uygulaması gerekir. Gülben Hanım Ultralyse ile 10 santim incelme sağladı. 38 beden olmasına tam üç kilo kaldı. Üç kiloyu da verdikten sonra çok daha güzel bir siluetle karışılaşacağımıza eminim.

SCAN BODY İNDEKS: İyileşmenin ve yağ kaybının sürekli ölçülmesi, değerlendirilmesi zorunludur ve kayıt altında tutulmalıdır. Ergen'in istikrarı işimizi çok kolaylaştırdı.

RADYOFREKANS: Cildin sıkılaşması ve diri görünmesi, en az yağ doku kaybı kadar önemlidir. Radyofrekans sıkılaşma konusunda en büyük yardımcımız oldu.


Dr Mustafa Karataş

Şebnem 08.06.10 19:17

--->: Gülben Ergen'in Lohusa Diyeti
 
teşekürler...


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 03:49 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2