tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Güzellik-Bakım-Makyaj (http://www.tualimforum.com/guzellik-bakim-makyaj/)
-   -   Pembe Maske Nasıl Kullanılır - Pembe Maske Hakkında Bilgi - Pembe Maske Kullanımı (http://www.tualimforum.com/guzellik-bakim-makyaj/86957-pembe-maske-nasil-kullanilir-pembe-maske-hakkinda-bilgi-pembe-maske-kullanimi.html)

Serap 07.12.11 19:23

Pembe Maske Nasıl Kullanılır - Pembe Maske Hakkında Bilgi - Pembe Maske Kullanımı
 
Pembe Maske Nasıl Kullanılır - Pembe Maske Hakkında Bilgi - Pembe Maske Kullanımı

Son zamanlarda ünlüler arasında popüler güzellik maskeleri arasında yeralan pembe maske, porselen gibi bir cilde sahip olmak isteyen bayanların tercihi oluyor.

Pembe maskeyle ünlüleri hem gençleştirip hem de güzelleştiren Enes Bio Estetik Center’ın sahiplerinden Kozmetisyen Nesrin Sürer, “Özge Özberk’in cilt sorununu da, Tuba Büyüküstün’ün düşük kalçası ve basen problemini de pembe maske düzelttik.” diyor.

Pembe maskenin yan etkisi yok!

Pembe maskenin içinde ne var?
İçeriğinde doğal bitki kökleri var. Zaten rengini de doğal bitki köklerinden alıyor. Maskenin içinde doğal ısınmayı sağlayan kristal tuzlar bulunuyor. Dolayısıylahttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpghemen ısınıyor. Isınma yeni hücre oluşumunu tetikliyor. Maskenin içindeki maddeler kişiye özel olarak değişiyor.

Pembe maske vücuda uygulanır mı?
Bu maskenin özelliği ısınıp soğuması… Ürünü cilt altına indirmesi… Maskenin ısınıp soğumasıyla cilt sıkılaşıyor. Bu da bayanların bacaklara ve popolarındakihttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgdüşüklüğe iyi geliyor. Tuba Büyüküstün’nün kalçası düşüktü, baseni vardı. Bu sorununu pembe maskeyle düzelttik.

Yurtdışında da oyuncuların çokca tercih ettiği pembe maskeyi ülkemizde uygulatan ünlüler arasında Gamze Özçelik, Zuhal Olcay ve Tuba Büyüküstün de bulunuyor.

Öte yandan dizinin ağır dönem makyajı yapılan kadın oyuncuları da sadece Fas’ta üretilen arganhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgyağını kullanmaya başladı. Argan yağı Fas’ta zeytin ağacından elde edilen bir yağ ve deride oluşan yara ve izlerin iyileştirilmesinde kullanılıyor.

Not: İnternetten alıntıdır.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:35 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2