tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Güzellik-Bakım-Makyaj (http://www.tualimforum.com/guzellik-bakim-makyaj/)
-   -   Pembe Maske Nasıl Hazırlanır - Pembe Maskenin Hazırlanışı - Pembe Maske Nasıl Yapılı (http://www.tualimforum.com/guzellik-bakim-makyaj/86958-pembe-maske-nasil-hazirlanir-pembe-maskenin-hazirlanisi-pembe-maske-nasil-yapili.html)

Serap 07.12.11 19:27

Pembe Maske Nasıl Hazırlanır - Pembe Maskenin Hazırlanışı - Pembe Maske Nasıl Yapılı
 
Pembe Maske Nasıl Hazırlanır - Pembe Maskenin Hazırlanışı - Pembe Maske Nasıl Yapılıyor

Öncelikle kişiye bilgisayar ortamında cilt analizi uygulanarak cilt tipi belirleniyor ve yaşına göre bir ürün seçiliyor.

1.5 saatlik bakımdan sonra biomolekül içerikli hamur kıvamındaki pembe maske; tüm yüze ve boyun bölgesine sürülüyor.Maskenin ısısı kendiliğinden 42 dereceye yükselip sıfır dereceye düşüyor. Bu ısınma ve soğuma işlemi sırasında önceden kişinin cilt tipine ve sorununa göre seçilen aktif maddeler (vitamin kolajen elastin) cilde iyice nüfuz ediyor. 30 dakikalık buhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpguygulamadan sonramaske yüz kaslarının hareket ettirilmesiyle kolayca çıkarılıyor.

Gençlerin sivilceleri yaşlıların kırışıklıkları yok oluyor.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:17 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2