tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   H-I-İ-J-K-L-M ile Başlayan Rüya Tabirleri (http://www.tualimforum.com/h-i-i-j-k-l-m-ile-baslayan-ruya-tabirleri/)
-   -   Rüyada Lastik Görmek - Rüyada Lastik Açıklaması ve Yorumu - Lastik Rüya Tabiri (http://www.tualimforum.com/h-i-i-j-k-l-m-ile-baslayan-ruya-tabirleri/102962-ruyada-lastik-gormek-ruyada-lastik-aciklamasi-ve-yorumu-lastik-ruya-tabiri.html)

Tarot 25.08.12 22:50

Rüyada Lastik Görmek - Rüyada Lastik Açıklaması ve Yorumu - Lastik Rüya Tabiri
 
Rüyada Lastik Görmek - Rüyada Lastik Açıklaması ve Yorumu - Lastik Rüya Tabiri

Rüyanızda lastik görmeniz, iki yüzlü birisiyle tanışacağınıza, onunla bir işe girecek olursanız büyük ölçüde zarara ugrayacağınıza, paranız ve itibarınızdan olacağınıza işarettir.

Rüyada lastik görmek, iki yüzlü bir kişiyle tanışacağınıza, onunla bir iş yapmaya kalkıştığınızda büyük zarar edeceğinize yorumlanır. Bu işten hem para hem de saygınlığınızı kaybetmenize neden olacaktır. Rüyasında bir yere lastik diktiğini gören kimse etrafındakilere fikirlerini kabul ettirebilecektir. Parça halinde lastik herkesi hayrete düşürecek bir olaya yorumlanır.

Elbiseye takılan lastik sıkıcı, kısıtlayıcı durumdur.

Rüyada lastik görmek iki yüzlü bir kimse ile tanışmaya delalet eder. Bu kişi ile yapacagınız bir ortaklık veya iş anlaşmasında çok zarara ugrayacagınıza, malı ve kişisel itibarınızın önemli miktarda azalacagına işarettir. Bir başka rivayete görede: Rüyada lastik görmek, ikiyüzlü söz götürüp getiren birisi ile tanışmaya işarettir, insanın lastik ayakkabı giydigini gören insanınhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgneşesini kaçıracak bir işle karşılaşacagına işarettir. Lastik topla oynamak, sevince ve neşeye işarettir. Lastik tekerlek görmek, yeni arkadaşlarla tanışmaya ve onlardan birisi ile de akrabalık kurmaya işarettir.

Rüyada bir giyeceğe takılan lastik kısıtlayıcı, sıkıcı bir durumdur. Rüyasında bir yere lastik diktiğini gören kimse kendi fikirlerini kabul ettirebilecektir. Parça halinde lastik herkesi şaşırtacak bir olaya işarettir.

Rüyada lastik ayakkabı giydiğini görmek; bir sebepten dolayı mutluluğun bozulacağına işarettir.

Rüyanızda ana nesne olarak Lastik görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:27 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2