tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   H-I-İ-J-K-L-M ile Başlayan Rüya Tabirleri (http://www.tualimforum.com/h-i-i-j-k-l-m-ile-baslayan-ruya-tabirleri/)
-   -   Rüyada Lal Görmek - Rüyada Lal Açıklaması ve Yorumu - Lal Rüya Tabiri (http://www.tualimforum.com/h-i-i-j-k-l-m-ile-baslayan-ruya-tabirleri/102970-ruyada-lal-gormek-ruyada-lal-aciklamasi-ve-yorumu-lal-ruya-tabiri.html)

Tarot 25.08.12 23:01

Rüyada Lal Görmek - Rüyada Lal Açıklaması ve Yorumu - Lal Rüya Tabiri
 
Rüyada Lal Görmek - Rüyada Lal Açıklaması ve Yorumu - Lal Rüya Tabiri

Lal taşı işlerdeki büyük başarıdır. Evlilik ve kısmeti de belirtir.

Cabir'ül Magribi'ye göre; rüyasında tanınmış bir kişinin kendisine bir lal taşı verdigini gören, o kişinin akrabasından güzel iyi bir kadın ile evlenir. Eger taşı veren tanınmış biri degilse alacagı kadın da tanınmış bir aileden degildir. Rüyada bir kadının kendisine bir lal taşı hediye edildigini görmesi, şansının açıldığına, delalet eder. Kendisinin başka birine bir lal taşı verdigini gören o kişi ile akrabasından bir kadının evlenmesine aracı olur. Cafer-i Sadık'a göre; rüyada lal taşı görmek dört şekilde yorumlanır: Eş, hizmetçi, mal, itibar, iri ve güzel bir lal taşı oldugunu görmek, kadir ve itibarının arttığına işarettir.

Rüyanızda ana nesne olarak Lal görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:49 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2