tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   H-I-İ-J-K-L-M ile Başlayan Rüya Tabirleri (http://www.tualimforum.com/h-i-i-j-k-l-m-ile-baslayan-ruya-tabirleri/)
-   -   Rüyada Kurdele Görmek - Rüyada Kurdele Açıklaması ve Yorumu - Kurdele Rüya Tabiri (http://www.tualimforum.com/h-i-i-j-k-l-m-ile-baslayan-ruya-tabirleri/103515-ruyada-kurdele-gormek-ruyada-kurdele-aciklamasi-ve-yorumu-kurdele-ruya-tabiri.html)

Tarot 01.09.12 22:13

Rüyada Kurdele Görmek - Rüyada Kurdele Açıklaması ve Yorumu - Kurdele Rüya Tabiri
 
Rüyada Kurdele Görmek - Rüyada Kurdele Açıklaması ve Yorumu - Kurdele Rüya Tabiri

Kurdele kesmek neşeli arkadaşlar kazanacağınıza ve mutlu olacağınıza işaret eder. Eğer kurdele siyahsa sıkıntılı bir hayat geçireceksiniz; eğer siyah değilse, bu çok neşeli bir hayat süreceğiniz anlamındadır.

Neşeli arkadaşlar edineceğinizin ve mutluluğun işaretidir. Eğer kurdele siyah değilse, bu rüya çok mutlu bir yaşam sürdüreceğiniz anlamına gelir.

Rüyada kordela görmek veya bir yerine kordela takmak sürprizli ve neşeli günlerin yakın olduguna bir yakınınızın dügününde bulunacagınıza, sevimli bir gençle tanışarak onunla geleceginiz hakkında bazı kararlar alacagınıza işarettir.

Neşeli arkadaşlar edineceğinizin ve mutluluğun işaretidir. Eğer kurdele siyah değilse, bu çok neşeli bir hayat süreceğiniz anlamındadır.

Evlilik, nişan, doğum, kısmet olarak yorumlanır.

Rüyanızda ana nesne olarak Kurdele görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:07 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2