tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   H-I-İ-J-K-L-M ile Başlayan Rüya Tabirleri (http://www.tualimforum.com/h-i-i-j-k-l-m-ile-baslayan-ruya-tabirleri/)
-   -   Rüyada Kura Çekmek Görmek - Rüyada Kura Çekmek Açıklaması ve Yorumu - Kura Çekmek (http://www.tualimforum.com/h-i-i-j-k-l-m-ile-baslayan-ruya-tabirleri/103664-ruyada-kura-cekmek-gormek-ruyada-kura-cekmek-aciklamasi-ve-yorumu-kura-cekmek.html)

Tarot 02.09.12 21:33

Rüyada Kura Çekmek Görmek - Rüyada Kura Çekmek Açıklaması ve Yorumu - Kura Çekmek
 
Rüyada Kura Çekmek Görmek - Rüyada Kura Çekmek Açıklaması ve Yorumu - Kura Çekmek Rüya Tabiri

Bir meselede galip gelmek ve muvaffak olmak için uğraşmaya, can sıkıcı bir duruma, Bir kimse ile kurar çekip, bunun kendisine çıkması, o kimseye galebe çalmaya, kurayı kaybetmek üzüntüye delalet eder.

Rüyada kura çekmek, sıkıntılara yorumlanır. Rüyada bir yerde kura çektigini ve kuranın da kendisine rastladığını gören kimse, borçlusu olan bir kimseye borcunu öder. Kura borçlusuna isabet ederse, rüya sahibi üzüntüye ve kurtulamayacağı bir hapse girer. Bir başka rivayete görede: Rüyada kur'a çekmek, sıkıntılara işarettir. Kur'a çekmek, galip gelmek için ugraşmaya işarettir. Rüyada bir adamla beraber kur'a çektigini ve kur'anın da kendisine isabet ettigini gören kimse, borçlusu olan bir kimseye galip gelir. Kur'a başkasına isabet öderse, rüya sahibi üzüntüye ve kurtulamayacağı bir hapse girer.

Rüyanızda ana nesne olarak Kura Çekmek görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:26 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2