tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   H-I-İ-J-K-L-M ile Başlayan Rüya Tabirleri (http://www.tualimforum.com/h-i-i-j-k-l-m-ile-baslayan-ruya-tabirleri/)
-   -   Rüyada Kup Görmek - Rüyada Kup Açıklaması ve Yorumu - Kup Rüya Tabiri (http://www.tualimforum.com/h-i-i-j-k-l-m-ile-baslayan-ruya-tabirleri/103666-ruyada-kup-gormek-ruyada-kup-aciklamasi-ve-yorumu-kup-ruya-tabiri.html)

Tarot 02.09.12 21:38

Rüyada Kup Görmek - Rüyada Kup Açıklaması ve Yorumu - Kup Rüya Tabiri
 
Rüyada Kup Görmek - Rüyada Kup Açıklaması ve Yorumu - Kup Rüya Tabiri

Rüyada küp görmek, evin esas idarecisi olan kadın ile tabir olunur. Kirmani'ye göre, çöl ve sahrada küp görmek defineye; evde küp görmek zengin ev hanımına delalet eder. Evinde bir küp olup içindekinden halkın faydalandıklarını gören, hayır işlerine harcamak için mal toplar. Bir başka rivayete görede: Rüyada küp görmek, hanıma ve mal yığmaya işarettir. Rüyada görülen küp, evin idarecesine, onun mahzen ve dükkanına ve gebe hanımına işarettir. Küp. hür bir kadındır. Ondan su içmek için su istedigini ve on görse, hile ile bir mal elde eder ve o malıhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpghanımına emanet eder. Şarap küpü, hazine bulmaktır, içinde su bulundugu halde bir evin içindeki küp, zengin ve gamlı bir kadındır Yol, üzerinde yapılan musluktaki su küpü, Allah yolunda çok infakta bulunan bir adamdır, içinde sirke olan küp takva sahibihttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgbir adamdır, içinde kaymak olan küp, mal sahibi bir adamdır. içinde tarhana olan küp hasta bir kimsedir. Rüyada dinde bir küpü kırıldığını gören kimse hanımını boşar.

Rüyanızda ana nesne olarak Kup görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 00:46 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2