tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   H-I-İ-J-K-L-M ile Başlayan Rüya Tabirleri (http://www.tualimforum.com/h-i-i-j-k-l-m-ile-baslayan-ruya-tabirleri/)
-   -   Rüyada Kulube Görmek - Rüyada Kulube Açıklaması ve Yorumu - Kulube Rüya Tabiri (http://www.tualimforum.com/h-i-i-j-k-l-m-ile-baslayan-ruya-tabirleri/103757-ruyada-kulube-gormek-ruyada-kulube-aciklamasi-ve-yorumu-kulube-ruya-tabiri.html)

Tarot 03.09.12 17:35

Rüyada Kulube Görmek - Rüyada Kulube Açıklaması ve Yorumu - Kulube Rüya Tabiri
 
Rüyada Kulube Görmek - Rüyada Kulube Açıklaması ve Yorumu - Kulube Rüya Tabiri

Basit malzemeyle yapılmış derme çatma bağ evi dünya hayatının geçiciliğine yürekten inanmış, kendini ahirete veren ve fakat dünyanın hakkını da dünyaya veren akıllı bir kimseye, Kulube yanlızlığı tercih ederek manen olgunlaşmaya, insanların günlük işleriiyle fazla ilgilenmemeye, Bekçi yahut asker kulubesi huzur ve güvene, buralrda görülen aksaklık ve olumsuzluklar asayiş ve güvenliğin yeteri kadar yolunda olmadığına delalet eder.

Rüyasında kulube veya yazlık bir evde oturduğunu gören bir kişinin, çok sevdiği birinin misafir olacağına yorulur. Bir kadın için, hoş bir sürpriz veya güzel bir armağan sahibi olunacağını işaret eder.

Hastalığın işaretidir. Rüyada kulube gördüyseniz, işleriniz ters gidebilir.

Rüyanızda ana nesne olarak Kulube görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:59 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2