tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   H-I-İ-J-K-L-M ile Başlayan Rüya Tabirleri (http://www.tualimforum.com/h-i-i-j-k-l-m-ile-baslayan-ruya-tabirleri/)
-   -   Rüyada Köstebek Görmek - Rüyada Köstebek Görmek Açıklaması ve Yorumu - Köstebek Rüya (http://www.tualimforum.com/h-i-i-j-k-l-m-ile-baslayan-ruya-tabirleri/103849-ruyada-kostebek-gormek-ruyada-kostebek-gormek-aciklamasi-ve-yorumu-kostebek-ruya.html)

Tarot 04.09.12 14:11

Rüyada Köstebek Görmek - Rüyada Köstebek Görmek Açıklaması ve Yorumu - Köstebek Rüya
 
Rüyada Köstebek Görmek - Rüyada Köstebek Görmek Açıklaması ve Yorumu - Köstebek Rüya Tabiri

Zillete, buğz ve düşmanlığa, duvar delen hırsıza, meşakkat ve eziyete, Köstebek eti yemek fasık birinin gıybetini yapmaya yahut haram mala, Köstebeğin yanına girdiğini yahut köstebek aldığını görmek bulunduğu yerden göç etmeye yahut mülkünü satmaya; Eve köstebek girmesi hırsıza delalet eder.

Rüyada köstebek , kötülüğünüzü isteyen bazı kişilerin sizi alt etmek için aleyhinizde komplo kurduğuna ve dikkatli olmanız gerektiğine yorumlanır.

Rüyada köstebek, gizli gizli kuyu kazan sinsi düşmandır.

Rüyada köstebek görmek, çalıştığı iş yerinde bazı durumlarda ona nasihatte bulanan kimselerin bulunduguna ve bu kimselerin kendisine dogru yolu gösterdiklerine delalet eder. Bir başka rivayete görede: Bir köstebek aldığını veya köstebegin kendi yanına girdigini gören kimse göç eder. Eger mülkü varsa satar. Kendi evi veya başkasının evinde bir köstebegin oldugunu görse, o yerin hırsızlardan muhafaza edilmesi yahut ev sahibinin, kendisiyle beraber bulunanlardan kaçınması lazımdır. Köstebek etini yiyen kimse fasık birinin gıybetini yapar. Köstebek, duvar delen hırsıza işarettir. Bu hayvanı görmek, günah, eziyet, toplantı, zevce ve evlata işarettir. Eger rüya sahibinin borçlusu kaçmışsa onu yakalar. Köstebek görmek, zillete, bugz ve adavete bazen de aksaklıga işarettir. Köstebek etini yemek, haram rızka nail olmaya işarettir.

Rüyanızda ana nesne olarak Köstebek görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:38 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2