tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   H-I-İ-J-K-L-M ile Başlayan Rüya Tabirleri (http://www.tualimforum.com/h-i-i-j-k-l-m-ile-baslayan-ruya-tabirleri/)
-   -   Rüyada Kirpi Görmek - Rüyada Kirpi Görmek Açıklaması ve Yorumu - Kirpi Rüya Tabiri (http://www.tualimforum.com/h-i-i-j-k-l-m-ile-baslayan-ruya-tabirleri/109375-ruyada-kirpi-gormek-ruyada-kirpi-gormek-aciklamasi-ve-yorumu-kirpi-ruya-tabiri.html)

Tarot 11.10.12 22:24

Rüyada Kirpi Görmek - Rüyada Kirpi Görmek Açıklaması ve Yorumu - Kirpi Rüya Tabiri
 
Rüyada Kirpi Görmek - Rüyada Kirpi Görmek Açıklaması ve Yorumu - Kirpi Rüya Tabiri

Hile yapmaya, insanların ayıbını araştırmaya, gizlenmeye, insanın kendisi için skladığı şeye; dar gönülle, stresli, merhametsez ve çabuk sinirlenen bir kimseye delalet eder.

Rüyada kirpi görmek, yaşamınızda yeni bir döneme gireceğinizi, doğru ve önemli kararlar vereceğinizi ve bu kararlarınızda başarıya ulaşacağınızı işaret eder.

Kişiye nazar değmiş demektir.

Rüyanızda kirpi görmeniz, inandığınız ve itimat ettiginiz kimselerin sizi aldattıklarına; bu yüzden itibarınızın siz farkına bile varmadan sarsıldığına, herkese aldanmamanız için daha dikkatli davranmanıza işarettir. Bir başka rivayete görede: Rüyada kirpi görmek, kalbi dar ve gönlü sıkıntılı şefkati az ve çabucakhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgsinirlenen bir kimseye işarettir. Rüyada kirpiyi görmek, hileye, onun bunun ayıbını araştırmaya, gizlenmeye. Şerre ve kişinin kendisi için sakladığı şeye işarettir.

Rüyanızda ana nesne olarak Kirpi görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:18 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2