tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   H-I-İ-J-K-L-M ile Başlayan Rüya Tabirleri (http://www.tualimforum.com/h-i-i-j-k-l-m-ile-baslayan-ruya-tabirleri/)
-   -   Rüyada Kireç Görmek - Rüyada Kireç Görmek Açıklaması ve Yorumu - Kireç Rüya Tabiri (http://www.tualimforum.com/h-i-i-j-k-l-m-ile-baslayan-ruya-tabirleri/109381-ruyada-kirec-gormek-ruyada-kirec-gormek-aciklamasi-ve-yorumu-kirec-ruya-tabiri.html)

Tarot 11.10.12 22:34

Rüyada Kireç Görmek - Rüyada Kireç Görmek Açıklaması ve Yorumu - Kireç Rüya Tabiri
 
Rüyada Kireç Görmek - Rüyada Kireç Görmek Açıklaması ve Yorumu - Kireç Rüya Tabiri

Dinde sebat etmeye, ilim ve amele, güzel övgüye, hastalıktan şifaya, sağlıklı anlaşmalara, elbiselerin yenilenmesine, makam ve rütbenin devamına, eş ve çocukların güzel hallerine; Kendini dünyadan alıp ahirete yönelen kimsenin yanında kireç görmek şüphelli kazanca, dinde nifak çıkarmaya yahut bid'at işlemeye; Kireç kuyusu yahut fırını varlıklı kimseye, sonu iyi olan sevindirici işlere, Kireç fırını yapmak velayet ve saltanata, ehli olmayan kimse için mala delalet eder.

Rüyasında kireç gören kişi duygularına karşılık bulur demektir. Kireçle badana yapmak sıkıntıların sona ereceğine işaret eder.

Rüyasında kireç görmek her türlü sorununu kökünden halletmek demektir.

Rüyanızda ana nesne olarak Kireç görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 20:25 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2