tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   H-I-İ-J-K-L-M ile Başlayan Rüya Tabirleri (http://www.tualimforum.com/h-i-i-j-k-l-m-ile-baslayan-ruya-tabirleri/)
-   -   Rüyada Kiraz Görmek - Rüyada Kiraz Görmek Açıklaması ve Yorumu - Kiraz Rüya Tabiri (http://www.tualimforum.com/h-i-i-j-k-l-m-ile-baslayan-ruya-tabirleri/109383-ruyada-kiraz-gormek-ruyada-kiraz-gormek-aciklamasi-ve-yorumu-kiraz-ruya-tabiri.html)

Tarot 11.10.12 22:38

Rüyada Kiraz Görmek - Rüyada Kiraz Görmek Açıklaması ve Yorumu - Kiraz Rüya Tabiri
 
Rüyada Kiraz Görmek - Rüyada Kiraz Görmek Açıklaması ve Yorumu - Kiraz Rüya Tabiri

Kolay ve çabuk hasıl olan fayda ve menfaate, Mevsiminde kiraz yemek sıkıntıdan kurtulmaya, ahlak güzelliğine, Kiraz ikramı başkasından gelecek rızka delalet eder.

Rüyada kiraz ağacı görmek, sizin ve yakınlarınızın mutlu günler geçireceğine, sağlığınızın tamamen düzeleceğine işaret eder. işlerinizde de başarılı olacaksınız şeklinde yorumlanır. rüyada kiraz görmek yaptığınız İyilikler nedeniyle insanların saygısını kazanacağınıza işarettir. Kiraz yemek ise , sahip olmayı çok istediğiniz bir şeye sonunda kavuşacaksınız demektir.

İyiliğinizden dolayı insanların takdirini kazanacağınız anlamına gelir. Kiraz yemek, sahip olmak istediğiniz şeyi sonunda elde edeceğinizin işaretidir.

Mevsiminde ise çok güzel kısmettir.

Rüyada kiraz görmek, müjdeli bir habere delildir. Kiraz yediginizi görmek ise, sizi çok seven bir dostunuzdan veya akrabanızdan hayırlı bir haber alacagınıza işaret sayılır. Bir başka rivayete görede: Rüyada kiraz görmek, kolay ve çabucak elde edilen faydaya ve hastalıkların gitmesine, ferahlık ve sevince işarettir.

İyiliğinizden dolayı insanların takdirini kazanacağınız anlamına gelir. Kiraz yemek, uzunhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgsüre sahip olmak istediğiniz bir şeyi sonunda elde edeceğiniz anlamına gelir.

Rüyanızda ana nesne olarak Kiraz görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 22:21 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2