tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   H-I-İ-J-K-L-M ile Başlayan Rüya Tabirleri (http://www.tualimforum.com/h-i-i-j-k-l-m-ile-baslayan-ruya-tabirleri/)
-   -   Rüyada Kıyma Görmek - Rüyada Kıyma Görmek Açıklaması ve Yorumu - Kıyma Rüya Tabiri (http://www.tualimforum.com/h-i-i-j-k-l-m-ile-baslayan-ruya-tabirleri/111801-ruyada-kiyma-gormek-ruyada-kiyma-gormek-aciklamasi-ve-yorumu-kiyma-ruya-tabiri.html)

Tarot 30.10.12 01:52

Rüyada Kıyma Görmek - Rüyada Kıyma Görmek Açıklaması ve Yorumu - Kıyma Rüya Tabiri
 
Rüyada Kıyma Görmek - Rüyada Kıyma Görmek Açıklaması ve Yorumu - Kıyma Rüya Tabiri

Hazmı kolay güzel rızka, geçim vasıtalarına ve el sanatlarına, Birini kıyma yemeğine davet etmek, ona gadretmek için birinden yardım istemeye, Kıyma bazen beden zafiyetine ve halsizliğe delalet eder.

Hastalık haberidir.

Rüyada kıyma görmek, kısmetle yorumlanır. Rüyasında eti kıyarak kıyma yaptığını görmek, geçimini yoluna koymak için bazı çarelere başvurduguna delalet eder. Kıydığı kıymayı dagıttığını görmek, bazı çevrelerden yardım görecegine işarettir. Bazı yorumculara göre rüyada kıyma görmek, ticarette kar getirecek yolların araştırılması olarak yorumlanır. Bir başka rivayete görede: Rüyada kıyma pişirdigini ve halka yedirdigini gören kimse, kazanç yollarını çarşı ve pazarı ilgilendiren durumları veya bir meslek ögrenmekhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgiçin para sarfeder. Rüyada bir kimseyi kıyma yemegine davet etse, davet eden kimse davet ettigi kimseden bir adamı ezmek için yardım ister.

Rüyanızda ana nesne olarak Kıyma görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:58 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2