tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   H-I-İ-J-K-L-M ile Başlayan Rüya Tabirleri (http://www.tualimforum.com/h-i-i-j-k-l-m-ile-baslayan-ruya-tabirleri/)
-   -   Rüyada Kırpık Görmek - Rüyada Kırpık Görmek Açıklaması ve Yorumu - Kırpık Rüya Tabiri (http://www.tualimforum.com/h-i-i-j-k-l-m-ile-baslayan-ruya-tabirleri/111825-ruyada-kirpik-gormek-ruyada-kirpik-gormek-aciklamasi-ve-yorumu-kirpik-ruya-tabiri.html)

Tarot 30.10.12 03:10

Rüyada Kırpık Görmek - Rüyada Kırpık Görmek Açıklaması ve Yorumu - Kırpık Rüya Tabiri
 
Rüyada Kırpık Görmek - Rüyada Kırpık Görmek Açıklaması ve Yorumu - Kırpık Rüya Tabiri

Rüyada kirpik koruyucu, muhafız ile tabir olunur. Rüyasında kirpigine sürme çekmek, malının muhafazası için bir ambar veya bir mahzene kilit vurduguna işarettir. Sakladığı mal helal ise dini inancının kuvvetine; haramsa eksikligine delalet eder, Rüyasında kirpiklerinin yüzünü kaplayacak kadar uzadığını görmek, günahlardan arınmış bir hayatı olduguna ve Cenabı Hakk'ın rızasına uygun bir halde yaşadığına; kirpiklerinin olmadığını görmek, dünya malına taparak, ahiretini unuttuguna, Allah'ın (C.C.) emirlerini ve Peygamber (S.A.V.) Efendimizin sünnetlerini ihmal ettigine işarettir. Rüyasında kirpiklerini teker teker koparıp attığını görmek, halkın kendisine karşı cephe aldığına, onu dinsiz olarakhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpglanetlediklerine delalet eder. Bir başka rivayete görede: Rüyada kirpik görmek, dini muhafaza etmeye işarettir. Bazen kirpik, mal, ilim ve çocuktan dolayı sevinmeye işarettir. Kirpiklerinin olmadığını gören kimse, dinini koruyamaz. Rüyada kirpiklerini yoldugunu gören kimseyi, dininden dolayı düşmanı rezil eder. Rüyada kirpiklerinin çok ve güzel oldugunu gören kimse, dindardır. Rüyada kirpiklerinin beyaz oldugunu gören kimsenin başına veya gözlerine ya da dişine bir hastalık isabet eder.

Rüyanızda ana nesne olarak Kırpık görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:40 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2