tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   H-I-İ-J-K-L-M ile Başlayan Rüya Tabirleri (http://www.tualimforum.com/h-i-i-j-k-l-m-ile-baslayan-ruya-tabirleri/)
-   -   Rüyada Kereviz Görmek - Rüyada Kereviz Görmek Açıklaması ve Yorumu - Kereviz Rüya Tab (http://www.tualimforum.com/h-i-i-j-k-l-m-ile-baslayan-ruya-tabirleri/112011-ruyada-kereviz-gormek-ruyada-kereviz-gormek-aciklamasi-ve-yorumu-kereviz-ruya-tab.html)

Tarot 03.11.12 02:04

Rüyada Kereviz Görmek - Rüyada Kereviz Görmek Açıklaması ve Yorumu - Kereviz Rüya Tab
 
Rüyada Kereviz Görmek - Rüyada Kereviz Görmek Açıklaması ve Yorumu - Kereviz Rüya Tabiri

Malı cömertçe harcayan zengine, sırları açığa çıkarmaya, ibadetlerde gösteriş yapmaya ya da inanç zayıflığına delalet eder. (Tabir, kişinin durumuna göre değişmektedir.)

Rüyada kereviz görmek, mutluluğun ve zenginliğin belirtisidir. Kereviz yemek, etrafınızdaki insanlar tarafından çok sevildiğinizi anlamındadır.

Ödül sayılır. Rengi sarı ise sindirim sistemi ile ilgili bir rahatsızlıktır. Kereviz kokusu ise para ile ilgili dedikodudur.

Rüyada kereviz görmek, helal bir maldır ki iyi bir zenginlikle yad edilir. Bazen kereviz, küfre, bazen de sırların meydana çıkmasına ve ameller de riyaya işarettir.

Taze ve yeşil kereviz, mutluluğun ve zenginliğin habercisidir. Kereviz yemek, çevrenizdeki insanlar tarafından çok sevildiğiniz anlamındadır.

Rüyanızda ana nesne olarak Kereviz görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:21 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2