tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   H-I-İ-J-K-L-M ile Başlayan Rüya Tabirleri (http://www.tualimforum.com/h-i-i-j-k-l-m-ile-baslayan-ruya-tabirleri/)
-   -   Rüyada Keder Görmek - Rüyada Keder Görmek Açıklaması ve Yorumu - Keder Rüya Tabiri (http://www.tualimforum.com/h-i-i-j-k-l-m-ile-baslayan-ruya-tabirleri/112070-ruyada-keder-gormek-ruyada-keder-gormek-aciklamasi-ve-yorumu-keder-ruya-tabiri.html)

Tarot 04.11.12 01:37

Rüyada Keder Görmek - Rüyada Keder Görmek Açıklaması ve Yorumu - Keder Rüya Tabiri
 
Rüyada Keder Görmek - Rüyada Keder Görmek Açıklaması ve Yorumu - Keder Rüya Tabiri

Rüyada kederlenmek, sevinçle yorumlanır. Rüyada başkalarının kederli oldugunu görmek, o yerde sevinilecek bir olayın meydana gelecegine, bir dostunun aglayarak boynuna sarıldığını görmek, sevinçli bir haber alacagına; rüyada kendisinin bir olay yüzünden veya aldığı kötü bir habere üzüldügünü, bu yüzden kederlendigini görmek, bütün ev halkını memnun edecek bir müjdeli haberle karşılaşacagına delalet eder. Bir başka rivayete görede: Rüyada kederlenmek, üzüntüden sonra meydana gelecek sevince işarettir. Bir kimse rüyada dostlarının kederde oldugunu görse, o kimseninhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgsıkıntıya ve kedere düşecegine işarettir. Eger rüya sahibi uyanıkken faydalı şeyleri zayi etmiş ve hareketsiz kalmışsa bu takdirde onun bu rüyası hayra ve diger tabirin aksine işarettir. Rüyada kederli olmak, sevinçtir, bazı tabirciler ise kederin ta kendisidir, dediler.

Bakınız; Üzüntü.

Rüyanızda ana nesne olarak Keder görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 22:01 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2