tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   H-I-İ-J-K-L-M ile Başlayan Rüya Tabirleri (http://www.tualimforum.com/h-i-i-j-k-l-m-ile-baslayan-ruya-tabirleri/)
-   -   Rüyada Kazan Görmek - Rüyada Kazan Görmek Açıklaması ve Yorumu - Kazan Rüya Tabiri (http://www.tualimforum.com/h-i-i-j-k-l-m-ile-baslayan-ruya-tabirleri/112084-ruyada-kazan-gormek-ruyada-kazan-gormek-aciklamasi-ve-yorumu-kazan-ruya-tabiri.html)

Tarot 04.11.12 02:31

Rüyada Kazan Görmek - Rüyada Kazan Görmek Açıklaması ve Yorumu - Kazan Rüya Tabiri
 
Rüyada Kazan Görmek - Rüyada Kazan Görmek Açıklaması ve Yorumu - Kazan Rüya Tabiri

Varlıklı kimseye, zor ve çitin işleri halleden himmet sahibi insana, yönetici ile halk arasında vasıta olan kimseye ya da polise, Kacancı uzun ömre delalet eder.

Rüyada kazan görmek, o evin sahibine ve eşine işarettir. Kazanda tatlı veya güzel yemeklerden biri oldugunu görmek, ev sahibi hanımın hayırlı ve menfaatli olduguna; acı veya fena bir şey görmek, ev sahibinin fena huylu ve hayırsız biri olduguna delalet eder. Salimi'ye göre; kazan görmek, hizmetle yorumlanır. Rüyasında bir kazanda yemek pişirdigini görmek, güç ve zor işleri başaran bir hizmetçi veya memurla da tabir edilir. Rüyada kazancı görmek uzun bir ömre delalet eder. Bir başka rivayete görede: Rüyada kazan görmek. Hiristiyan neslinden ev işlerini yürüten ve durumları ile ilgilenen bir kimsedir. Eger kazan bakırdan ise, o kimse Yahudihttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgneslinin en kuvvetli ve zenginlerindendir. Onun zenginligi ise, kazan içinde pişen şeyin miktarı ve nevine göredir. Kazan, elinde güç ve müskül işler neticelenen mütevelliye ve melikle tebaasi veya Devlet Başkanı ile halkı arasında vasıta olan kimseyi veya polis memuruna işarettir.

Rüyanızda ana nesne olarak Kazan görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:20 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2