tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   H-I-İ-J-K-L-M ile Başlayan Rüya Tabirleri (http://www.tualimforum.com/h-i-i-j-k-l-m-ile-baslayan-ruya-tabirleri/)
-   -   Rüyada Kaza Görmek - Rüyada Kaza Görmek Açıklaması ve Yorumu - Kaza Rüya Tabiri (http://www.tualimforum.com/h-i-i-j-k-l-m-ile-baslayan-ruya-tabirleri/112087-ruyada-kaza-gormek-ruyada-kaza-gormek-aciklamasi-ve-yorumu-kaza-ruya-tabiri.html)

Tarot 04.11.12 02:40

Rüyada Kaza Görmek - Rüyada Kaza Görmek Açıklaması ve Yorumu - Kaza Rüya Tabiri
 
Rüyada Kaza Görmek - Rüyada Kaza Görmek Açıklaması ve Yorumu - Kaza Rüya Tabiri

Rüyada kan çıkmadığı taktirde kaza iyiye yorulur. Kaza yaşamda iyi değişiklik demektir. Başına bir kaza geldiğini gören insanların hayatı için ve daha isabetli kararlar verir.

Rüyada kaza geçirmek, başınızda birtakım uğursuzlukların döndüğünün işaretidir. Böyle bir rüya gördükten sonra bir süre seyahate çıkmayın.

Olumlu, iyi değişikliktir.

Rüyada hafif bir kaza geçirdiginizi ve yaranızı bir eczanede sardırdığınızı görmek, yüzünüze başka, arkanızdan başka davranan iki yüzlü bir dostunuz tarafından ihanet göreceginize, fakat bunu size baglı bulunan bir başka arkadaşınız önüne geçerek bu yarayı kapatacagına işarettir.

Rüyada kan çıkmaması koşuluyla her kaza iyi sayılır. Kaza, olumlu değişiklik, yenilik olarakhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgalınır. Başına bir kaza geldiğini gören insanların hayatı değişir. Olgunlaşır ve kendi yaşantısı hakkında daha iyi kararlar verebilir.

Rüyanızda ana nesne olarak Kaza görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 15:32 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2