tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   H-I-İ-J-K-L-M ile Başlayan Rüya Tabirleri (http://www.tualimforum.com/h-i-i-j-k-l-m-ile-baslayan-ruya-tabirleri/)
-   -   Rüyada Kavuşmak Görmek - Rüyada Kavuşmak Görmek Açıklaması ve Yorumu - Kavuşmak Rüya (http://www.tualimforum.com/h-i-i-j-k-l-m-ile-baslayan-ruya-tabirleri/112188-ruyada-kavusmak-gormek-ruyada-kavusmak-gormek-aciklamasi-ve-yorumu-kavusmak-ruya.html)

Tarot 04.11.12 23:59

Rüyada Kavuşmak Görmek - Rüyada Kavuşmak Görmek Açıklaması ve Yorumu - Kavuşmak Rüya
 
Rüyada Kavuşmak Görmek - Rüyada Kavuşmak Görmek Açıklaması ve Yorumu - Kavuşmak Rüya Tabiri

Sıla-i rahme (akraba ziyaretine), ramazan ayına ulaşmaya, İyi kimselere kavuşmak hayra, kötü kimselere kavuşmak şerre delalet eder.

Rüyada birbirine kavuşmak, ibadetle tabir olunur. Rüyasında uzun zaman görmedigi bir kimsesine kavuştuğunu görmek, bekledigi iyi bir haberi alacagına; uzaktan gelen bir yolcusuna kavuşmak, hastalıktan şifaya kavuşmaya; sevmedigi bir kimseye kavuşup, onunla kucaklaştığını görmek, vaktini kütü alışkanlıklarla geçirdigine delalet eder. Bir başka rivayete görede: Rüyada birbirine kavuşmak, sılayı rahime ve oruca işarettir. Ulema ve sufehaya ulaşmak, dostlugu muhafaza ya, sözünde durmaya, yahut miktarına göre hoşlanacakları bir şeyde dolayı amire yaklaşmaya işarettir. Bidat sahibi birisine kavuşmak dünya ve dininin bozulacagına, vakitlerini oyun ve fuzuli şeyler ile zayi etmeye işarettir.

Rüyanızda ana nesne olarak Kavuşmak görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 03:39 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2