tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   H-I-İ-J-K-L-M ile Başlayan Rüya Tabirleri (http://www.tualimforum.com/h-i-i-j-k-l-m-ile-baslayan-ruya-tabirleri/)
-   -   Rüyada Kaşağı Görmek - Rüyada Kaşağı Görmek Açıklaması ve Yorumu - Kaşağı Rüya Tabiri (http://www.tualimforum.com/h-i-i-j-k-l-m-ile-baslayan-ruya-tabirleri/112348-ruyada-kasagi-gormek-ruyada-kasagi-gormek-aciklamasi-ve-yorumu-kasagi-ruya-tabiri.html)

Tarot 06.11.12 17:13

Rüyada Kaşağı Görmek - Rüyada Kaşağı Görmek Açıklaması ve Yorumu - Kaşağı Rüya Tabiri
 
Rüyada Kaşağı Görmek - Rüyada Kaşağı Görmek Açıklaması ve Yorumu - Kaşağı Rüya Tabiri

Rüyada kaşağı görmek, sizi zaman zaman rahatsız eden ve üzen bir cilt hastalığına tutuldugunuzu gösterir. Kaşağı ile bir atı tımar ettiginizi görmeniz, evinizdeki bir geçimsizligin bazı tedbirlerinizle yok olduğuna işarettir.

Rüyanızda ana nesne olarak Kaşağı görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:10 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2