tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   H-I-İ-J-K-L-M ile Başlayan Rüya Tabirleri (http://www.tualimforum.com/h-i-i-j-k-l-m-ile-baslayan-ruya-tabirleri/)
-   -   Rüyada Karabiber Görmek - Rüyada Karabiber Görmek Açıklaması ve Yorumu - Karabiber (http://www.tualimforum.com/h-i-i-j-k-l-m-ile-baslayan-ruya-tabirleri/113505-ruyada-karabiber-gormek-ruyada-karabiber-gormek-aciklamasi-ve-yorumu-karabiber.html)

Tarot 13.11.12 23:03

Rüyada Karabiber Görmek - Rüyada Karabiber Görmek Açıklaması ve Yorumu - Karabiber
 
Rüyada Karabiber Görmek - Rüyada Karabiber Görmek Açıklaması ve Yorumu - Karabiber Rüya Tabiri

Kendisiyle malın korunduğu zekata ve tedbirlere, Karabiber yemek zorlukla birlekte elde edilecek mala, kötü bir söz işitmeye yahut yanlış bir iş yapmaya, Az karabiber yemek bol rızka, çok karabiber görmek mala delalet eder.

Karabiber görmek, acı bir haber alacağınızı ifade eder.

Dedikoducu komşu veya arkadaştır.

Karabiber görmek, mal ile tabir olunur. Bir çok karabiber görenin eline hayırlı mallar geçer. Karabiber yedigini görmek pek iyidir. Karabiber döktügünü gören, bekarsa evlenir. Bir başka rivayete görede: Rüyada görülen karabiber, kendisiyle malların muhafaza edildigi mala işarettir. Bir kimse rüyada karabiber yedigini görse, o kimseye zehirli veya acı bir şey içirilir. Yahut kötü bir işte çalışır. Bazı tabirciler belki o kimse zorluk içinde kıymetli bir mala erişir, dediler. Çokça olan karabiber yenilmezse maldır. Eger ondan birazcık yenilirse, üzüntü ve kederdir.

Rüyanızda ana nesne olarak Karabiber görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:33 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2