tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   H-I-İ-J-K-L-M ile Başlayan Rüya Tabirleri (http://www.tualimforum.com/h-i-i-j-k-l-m-ile-baslayan-ruya-tabirleri/)
-   -   Rüyada Kahkaha Görmek - Rüyada Kahkaha Görmek Açıklaması ve Yorumu - Kahkaha Rüya Tab (http://www.tualimforum.com/h-i-i-j-k-l-m-ile-baslayan-ruya-tabirleri/113869-ruyada-kahkaha-gormek-ruyada-kahkaha-gormek-aciklamasi-ve-yorumu-kahkaha-ruya-tab.html)

Tarot 16.11.12 04:15

Rüyada Kahkaha Görmek - Rüyada Kahkaha Görmek Açıklaması ve Yorumu - Kahkaha Rüya Tab
 
Rüyada Kahkaha Görmek - Rüyada Kahkaha Görmek Açıklaması ve Yorumu - Kahkaha Rüya Tabiri

Rüyada kahkaha ile gülündüğünün görülmesi, genellikle hayra yorulmaz, kötü bir haber olarak yorumlanır.

Sıkıcı söz, üzüntüdür. Çok iyi sayılmaz. Fakat gözünden yaş gelene kadar kahkaha atmak, kişinin sıkıntıdan sonra huzura ereceğine işaret eder.

Rüyada kahkaha atmak hayra yorumlanmaz. Kahkaha ile güldügünüzü görmek, yapmak istediginiz bir işi çekemeyenlerin bulunduguna ve kötü bir haber alacagınıza delalet eder. Bir başka rivayete görede: Rüyada kahkaha ile gülmek, üzüntü ve aglamaya işarettir. Bazı tabirciler de kahkaha ile gülmek, erkek bir çocuk ile müjdeye işarettir, demişlerdir.

Rüyanızda ana nesne olarak Kahkaha görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 18:48 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2