tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   H-I-İ-J-K-L-M ile Başlayan Rüya Tabirleri (http://www.tualimforum.com/h-i-i-j-k-l-m-ile-baslayan-ruya-tabirleri/)
-   -   Rüyada Kadir Suresi Görmek - Rüyada Kadir Suresi Görmek Açıklaması ve Yorumu - Kadir (http://www.tualimforum.com/h-i-i-j-k-l-m-ile-baslayan-ruya-tabirleri/113897-ruyada-kadir-suresi-gormek-ruyada-kadir-suresi-gormek-aciklamasi-ve-yorumu-kadir.html)

Tarot 16.11.12 23:11

Rüyada Kadir Suresi Görmek - Rüyada Kadir Suresi Görmek Açıklaması ve Yorumu - Kadir
 
Rüyada Kadir Suresi Görmek - Rüyada Kadir Suresi Görmek Açıklaması ve Yorumu - Kadir Suresi Rüya Tabiri

İbn-i Sirin'e göre: rüyasında Kadir Suresini okudugunu veya dinledigini gören, sevap ve makam derecesini görmedikçe dünyadan göçmez. Ömrü uzun olur. İstedigi şeyi elde eder, yaptıkları işin karşılığını fazlasıyla görür. Dünyada ve ahirette kadir ve kıymeti fazladır. Bir başka rivayete görede: Bir kimsenin rüyada Kadir Süresini veya ondan bir parçayı okuduğunu veya kendi üzerine okundugunu görmesi, hayırlı ise, halin güzelligine, çok sevaba, uzun ömre, sadık söze ve sanın yüceliğine işarettir.

Rüyanızda ana nesne olarak Kadir Suresi görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.

Tarot 16.12.12 23:02

Rüyada Kadir Suresini Görmek - Rüyada Kadir Suresini Görmek Açıklaması ve Yorumu
 
Rüyada Kadir Suresini Görmek - Rüyada Kadir Suresini Görmek Açıklaması ve Yorumu - Kadir Suresi Rüya Tabiri

97- Kadir Suresi:

Bir kimsenin rüyada Kadir süresini veya ondan bir parçayı okudugunu veya kendi üzerine okundugunu görmesi, hayırlı işe, halin güzelligine, çok sevapa, uzun ömre, sadık söze ve şanın yüceligine işarettir.

Rüyanızda ana nesne olarak Kadir Suresini görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:04 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2