tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   H-I-İ-J-K-L-M ile Başlayan Rüya Tabirleri (http://www.tualimforum.com/h-i-i-j-k-l-m-ile-baslayan-ruya-tabirleri/)
-   -   Rüyada İsra Suresi Görmek - Rüyada İsra Suresi Görmek Açıklaması ve Yorumu - İsra (http://www.tualimforum.com/h-i-i-j-k-l-m-ile-baslayan-ruya-tabirleri/114271-ruyada-isra-suresi-gormek-ruyada-isra-suresi-gormek-aciklamasi-ve-yorumu-isra.html)

Tarot 20.11.12 01:02

Rüyada İsra Suresi Görmek - Rüyada İsra Suresi Görmek Açıklaması ve Yorumu - İsra
 
Rüyada İsra Suresi Görmek - Rüyada İsra Suresi Görmek Açıklaması ve Yorumu - İsra Suresi Rüya Tabiri

İbn-i Sirin'in beyanına göre: İsra suresini rüyasında tamamen veya bir kısmını okudugunu, yahut okuyandan işittigini gören, Allah (C.C.) katında ve halk arasında yüksek bir mevkiye ulaşır. Cafer-i Sadık'a göre; düşmanına galip ve muzaffer olup, isteklerine kavuşur, dininde kuvvetli ve inancında halis ve saf olur. Nafi ve İbn-i Kesire göre ; Hükümet büyükleri tarafından veya her hangi biri tarafından zarara ugrar, suçsuz oldugu halde iftiraya ugrar. Abdulgani Nablusi'ye göre; Cenabı Hakkın yanında makbul, halk arasında önceleri hakaret görecekse de sonradan aziz olur, düşmanlarına galip gelir. Bir başka rivayete görede: Rüyada İsra suresini veya ondan bir ayeti okudugunu görmek, Allah katında makbul olmaya, halk arasında hürmete, yüksek rütbelere, düşman üzerine galibiyete işarettir.

Rüyanızda ana nesne olarak İsra Suresi görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.

Tarot 16.12.12 17:22

Rüyada İsra Suresini Görmek - Rüyada İsra Suresini Görmek Açıklaması ve Yorumu - İsra
 
Rüyada İsra Suresini Görmek - Rüyada İsra Suresini Görmek Açıklaması ve Yorumu - İsra Suresi Rüya Tabiri

17- İsra Suresi:

Rüyada İsra suresini veya ondan bir ayeti okudugunu görmek, Allah katında makbul olmaya, halk arasında hürmete, yüksek rütbelere, düşman üzerine galibiyete işarettir.

Rüyanızda ana nesne olarak İsra Suresini görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:41 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2